Gezocht: mooi telefoonnummer!

5/5 - (1 vote)

Lekker nummertje hoor!

Als je een nieuwe telefoonaansluiting regelt bij een grote provider krijg je normaliter automatisch een nummer. Echter krijgen wij regelmatig het verzoeken van zakelijke klanten om zelf hun ‘’mooie’’ telefoonnummer uit te kiezen. Stel je is voor: jouw klanten kennen jouw telefoonnummer uit hun hoofd?

Uiteraard, voor iedereen heeft het word ‘’mooi’’ een ander betekenis. Zo is waarschijnlijk wat ik en jij verstaan onder een ‘’mooi telefoonnummer’’ niet identiek aan elkaar. Maar in de wereld van VoIP zijn we het er in grote lijnen wel mee eens dat telefoonnummers die makkelijk te onthouden zijn ‘’mooie’’ telefoonnummers zijn.

Een mooi telefoonnummer, iets met veel herhalingen of een logische opeenvolging van getallen? Zo een nummer kan soms erg handig zijn. Vooral als je bijvoorbeeld een transportbedrijf of rijschool runt. Je nummers staan dan groot en duidelijk op je voertuig. Maar we weten ook allemaal dat we deze nummers meestal maar maximaal 1 of 2 keer kunnen lezen, zonder de tijd te hebben om het te noteren. Niets is in dit geval onhandiger dan een moeilijke nummer, omdat je dan waarschijnlijk geen belletje krijgt van je potentiele klant.

Nou wil ik er wel meteen bij zeggen; ja, er zit een kostenplaatje vast aan het uitkiezen van een mooi telefoonnummer. Wel logisch eigenlijk, want als dit niet het geval was waren we zo door alle mooie telefoonnummers heen, toch? De echte mooie nummerfetisjisten hadden dan niks meer om te kiezen. Natuurlijk heb ik nog goed nieuws voor je. Nou ja, er zijn hier geen extra maandelijkse kosten aan verbonden! Dat noem ik pas een koopje… (XD)

Ben je benieuwd naar wat voor mooie telefoonnummers we voor jou hebben? Of heb je al een specifieke nummer in gedachten die je dolgraag zou willen hebben voor je onderneming? Neem dan contact met ons op via de mail info@voipzeker.nl of telefonisch naar 088 – 066 05 50.

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen