Ongekend vast op mobiel

Ongekend vast op mobiel
Rate this post

In 1973 slaagde uitvinder Martin Cooper van Motorola erin om de allereerste mobiel te produceren daarmee werd een nieuw tijdperk werd geboren. Hedendaags is mobiele telefonie dusdanig geïntegreerd dat deze niet meer is weg te denken. Wij kunnen niet meer zonder.

Toch is er ook nu weer voor zakelijke mobiele telefoongebruikers een nieuw tijdperk aangebroken. Het bellen en gebeld worden is dan wel mogelijk gemaakt op de traditionele manier maar VOIPZeker weet hier een nieuwe dimensie aan toe te voegen.

Een dimensie die een nieuw zakelijk tijdperk nodig heeft en waarnaar een groeiende vraag is. Bedrijven die eenmaal de zakelijke mobiele telefonie oplossing van VOIPZeker implementeren kunnen niet meer zonder. Zoveel gebruikersgemak, vrijheid en flexibiliteit heeft een ondernemer niet eerder gekend.

Ongekend veel mogelijkheden

Met de zakelijke mobiele telefonie oplossing (VaMo) van VOIPZeker is het mogelijk om met meerdere simkaarten over één 06-nummer uit te bellen. Waardoor je als bedrijf over één 06-nummer naar buiten kunt communiceren. Meerdere medewerkers bellen met hetzelfde 06-nummer uit zodat je niet voor iedere gebruiker een ander 06-nummer hoeft bij te houden en te communiceren. Duidelijk naar jouw klanten communiceer je net als jouw vaste telefoonnummer maar één nummer naar buiten.

Mobiele VoIP oplossing

Vast nummer op mobiel

Natuurlijk wil je als zakelijke mobiele telefoongebruiker ook gelijk weten hoe dit dan zit met inkomend verkeer. Stel dat jouw bedrijf 25 medewerkers heeft met ieder een simkaart en er wordt gebeld naar het centrale mobiele telefoonnummer, dan kunnen alle medewerkers het gesprek direct ontvangen. Kortom, een vast nummer op mobiel. Uiteraard kun je er ook voor kiezen dat een gedeelte van de medewerkers het gesprek ontvangen, zoals een aparte afdeling. Dit kunnen wij geheel naar jouw wensen instellen.

Doordat je een vast nummer op je mobiel ontvangt communiceer je eenvoudig één nummer naar jouw klanten en zorgen wij ervoor dat het inkomende- én uitgaande verkeer goed wordt geregeld.

Meerdere simkaarten één geheel

VOIPZeker maakt het mogelijk dat zakelijke mobiele telefonie gebruikers met meerdere simkaarten één geheel vormen! Zo heb je maar één 06-nummer nodig maar kun je met bijvoorbeeld 25 zakelijke simkaarten al het telefonieverkeer stroomlijnen en blijf je gewoon intern bereikbaar voor je collega’s!

Bekijk simkaarten

 

Er is bijna geen enkele vraag die VOIPZeker niet kan oplossen. Vraag gratis vrijblijvend advies aan voor het gebruik van onze zakelijke mobiele telefonie oplossing bij één van onze telecomexperts door te bellen naar 088 066 0550.

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen