Nog 2 dagen geldig: Eerste 3 maanden 50% korting

Nog 2 dagen geldig: Eerste 3 maanden 50% korting
Rate this post

Nog 2 dagen geldig! De eerste 3 maanden 50% korting op je zakelijke vaste (VoIP) telefonie. Vanwege het coronavirus blijft Nederland zeer zeker ook in 2021 vanuit huis werken. Bereikbaarheid en flexibiliteit is gewenst. Profiteer nu net als vele andere ondernemingen van een flinke korting op je telefonie abonnement en stap vandaag nog over.

Steeds meer ondernemingen en werknemers staan steeds positiever tegenover thuiswerken en zijn zij ervan overtuigd dat dit de nieuwe norm is. Veel ondernemingen hebben het afgelopen jaar vergoedingen en verstrekkingen ontvangen die gebaseerd waren op het oude werkpatroon, zoals vaste reis- en verblijfsvergoedingen en een auto van de zaak. Toch blijven subsidies en vergoedingen voor het digitaliseren van organisaties achterwege.

VOIPZeker stapt naar voren om (startende) ondernemers te helpen en bestaande organisaties een duw in de rug te geven.

Minder kosten meer online

Het coronavirus is in veel landen aan een tweede of zelfs een derde opleving bezig. De ervaringen van nu leren dat er veel mogelijk is op het van flexibel werken op afstand en vanuit huis. Zelfs grote bedrijven zoals Microsoft en ING sluiten zich aan bij een groeiend aantal bedrijven dat personeel permanent een deel vanuit huis wilt laten werken. Bedrijven hebben natuurlijk wel de tools nodig om dit te doen.

Bij VOIPZeker werken wij keihard aan oplossingen die bedrijven helpen besparen en de juiste tools geven om flexibel te werken. Dit doen wij door de investering in online- en telefonie ontwikkelingen voor bedrijven omlaag te brengen. Zo kunnen startende ondernemers vliegensvlug starten met hun nieuwe onderneming en zijn zij tegen een lager tarief optimaal bereikbaar. Uiteraard profiteren kleine-, MKB- en grote bedrijven ook van de eerste 3 maanden 50% korting en krijgen zij meer vrijheid om telefonie te beheren.

Wij weten namelijk dat mensen geweldige dingen kunnen doen zolang zij de juiste tools hebben.

 

50% corona korting voip telefonie

 

Nog 2 dagen geldig: 50% korting


Profiteer nu nog van deze fikse corona korting op telefonie en start 2021 met betere communicatieoplossingen tegen lagere maandelijkse kosten. De actie voor de eerste 3 maanden 50% corona korting op het abonnement is nog 2 dagen geldig (tot 8 december 2020). Wees er dus snel bij!

 

Direct samenstellen

 

Wil je weten welke telefonieoplossingen wij voor jouw organisatie in huis hebben? Neem vrijblijvend contact op via 088 066 0550 en vraag gratis advies.

 

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen