Gewijzigde openingstijden tijdens feestdagen 2020

Gewijzigde openingstijden tijdens feestdagen 2020
Rate this post

Over 2 dagen is het alweer eerste kerstdag en is het einde van het jaar weer in zicht. Dat betekent dat veel bedrijven gesloten zijn tijdens de feestdagen. Heb jij ook aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen? Controleer dan op tijd op jouw belplan goed staat met een feestdagen- of gesloten melding. Heb jij jouw klanten al goed hierover geïnformeerd?

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

Kerst en oud & nieuw staan weer voor de deur. Het afgelopen jaar was enorm hectisch en een jaar om niet snel te vergeten. Pak daarom je welverdiende rust en focus je het einde van het jaar op positieve momenten en een goede start in 2021. Is jouw bedrijf gesloten op vrijdag 25 december en uiteraard zaterdag 26 december? Stel dan je aangepaste openingstijden voor de feestdagen in zodat je de maandag erop weer telefonisch bereikbaar bent. 

Stel ook direct een ingesproken feestdagen melding in om je klanten te informeren van je aangepaste openingstijden, mocht er toch iemand bellen op eerste kerstdag.

Ben je een langere periode gesloten tijdens de feestdagen, bijvoorbeeld tot maandag 4 januari 2021? Stel dit dan ook direct goed in met een aangepaste tijdschema. Deze kun je overigens ook al een 1 of meerdere jaren vooruit plannen door alle feestdagen en vakantieperiodes hierin op te nemen.

Hoe dan ook, jij kunt zelf real-time ingesproken berichten inspreken via jouw belplan in de Unite telefooncentrale. Nu een beetje te laat, maar voor een professionelere uitstraling kan je kiezen voor een professionele stemartiest. Plan dit volgend jaar op tijd goed in!

Hoe stel je aangepaste openingstijden voor de feestdagen in?

Wij hebben speciaal voor jou een uitgebreid stappenplan gemaakt om de openingstijden aan te passen wanneer je gesloten bent tijdens de feestdagen. Hierin leggen wij ook meteen uit hoe je een aangepaste feestdagen voicemail instelt. 

Openingstijden aanpassen

 

Toch bereikbaar tijdens de feestdagen?

Het kan natuurlijk ook dat je tijdens de feestdagen bereikbaar bent voor je klanten, dit omdat je bijvoorbeeld een storingsdienst of een taxibedrijf hebt. Een vast nummer doorschakelen naar je mobiel is in dat geval de perfecte oplossing. Via de bovenstaande button ontdek je ook hoe je een vast nummer doorschakelt zodat je helemaal voorbereid bent op de feestdagen.

Overzicht feestdagen

Eerste Kerstdag – vrijdag 25 december 2020
Tweede Kerstdag – zaterdag 26 december 2020
Oudejaarsdag – Donderdag 31 december 2020
Happy New Year – Vrijdag 1 januari 2021

Maandag 4 januari start de werkweek weer en zijn de meeste bedrijven weer open. Zoek je meer hulp? Bekijk dan onze uitgebreide FAQ/Helpdesk pagina voor al jouw antwoorden. Wij zijn zelf tijdens de feestdagen en tussen 31 december tot 3 januari gesloten. Dus wil je een medewerker spreken, stuur dan een e-mail naar helpdesk@voipzeker.nl of bel vóór bovengenoemde dag op naar 088 066 0550.

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Blije klant

VoIP telefonie berekenen