Nieuw bij VOIPZeker – Online voice over bestellen

Nieuw bij VOIPZeker - Online voice over bestellen
Rate this post

Niemand houdt van te veel betalen, zeker tijdens deze hectische coronacrisis. Daar hebben wij wat aan gedaan! VOIPZeker krijgt ieder jaar enorm veel voice over bericht-aanvragen binnen en kan daardoor de prijzen van stemartiesten laag houden. Hierdoor geniet jij van scherpe tarieven en zo profiteren wij samen van een leuke wisselwerking! Vanaf nu kun je direct voice over berichten online samenstellen en bestellen.

VOIPZeker heeft al duizenden bedrijven blij gemaakt met professionele voice over berichten. Vanwege de zeer hoge vraag en omdat de feestdagen op de stoep staan hebben wij het jou nu nóg makkelijker gemaakt om voice over berichten online te bestellen. Laat nu jouw zakelijke voicemails en keuzemenu’s helder inspreken voor een professionele uitstraling naar jouw bellers.

Op onze nieuwe pagina beluister je voorbeelden van onze professionele stemartiesten, vul je direct jouw teksten in die jij wilt laten inspreken en klik je op aanvragen! Wij adviseren jou in stemkeuzes en en tekstcorrecties.

Direct samenstellen

 

Waarom voice over berichten gebruiken?

Als bedrijf hanteer jij een zekere kwaliteit en is het gewenst dat diezelfde kwaliteit en service die jij aan klanten geeft ook terugkomen in jouw telefonische berichtgevingen. Vandaar dat professionele stemartiesten geliefde zijn om voice over berichten oin te spreken.

Stemartiesten hebben een heldere, duidelijke en rustgevende stem die door de bellers als prettig wordt ervaren. Het is bewezen dat bellers bij telefonisch contact geduldiger wachten, een medewerker prettiger te woord staan en sneller een voicemail inspreken. 

Tip: Creëer uniformiteit in jouw telefonie door alle voice over berichten door dezelfde stemartiesten te laten inspreken.

Wees op tijd met regelen!

De feestdagen staan weer voor de deur en het einde van het jaar is alweer in zicht. Veel bedrijven sluiten tijdelijk hun deuren of zijn beperkt bereikbaar. Informeer daarom jouw klanten op tijd over de gewijzigde openingstijden en beperkte bereikbaarheid. Het inspreken van voice over berichten is precisiewerk. Wees dus op tijd met aanvragen!

VOIPZeker maakt het voor jou nu erg makkelijk door alle ingesproken voice over berichten kant-en-klaar per e-mail aan te leveren. Het ingesproken voice over bericht upload je eenvoudig binnen enkele seconden in je bestaande belplan(nen). Neem contact op wanneer je hulp nodig hebt. Wees op tijd, want door vele aanvragen in december is het behoorlijk druk! Regel op tijd jouw wijzigingen in je belplan.

Iedereen kan bij ons voice over berichten bestellen, dus ook bedrijven die geen VOIPZeker-klant zijn. Uiteraard willen wij jou graag verwelkomen als klant en bieden wij jou daarom de eerste 3 maanden 50% korting aan op je abonnement. Interessant, toch? 

Pak nu jouw 50% korting

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen