Nieuws rondom de jaarwisseling

Rate this post

Binnenkort staan de feestdagen weer voor de deur. Daarom willen wij je nu al wijzen op het tijdig klaarzetten van jouw voicemailbestanden. In de portal op via deze link kan je  precies instellen welke dagen en tijden jouw bedrijf gesloten is. Onze helpdesk kan jou daarbij helpen. Wanneer je belt met 088-066 0550 zullen wij jou precies uitleggen hoe en waar je dit kunt instellen. 

Stemacteur jouw voicemail laten inspreken 
Wil jij een professionele stem jouw voicemail berichten laten inspreken? Kies dan uit een van de stemmen van onze stemacteurs. Ze kunnen natuurlijk ook jouw hele keuzemenu en de openingstijden berichten voor jou inspreken voor een nog professionelere uitstraling. De verschillende stemmen kan je onderaan deze pagina beluisteren.  
Houd er wel rekening mee dat er veel aanvragen zijn rondom de feestdagen en geef tijdig aan wat jij wil laten inspreken en voor welke stem jij kiest. Geef dit uiterlijk voor 16-12-2018 aan ons door om teleurstelling te voorkomen. Je kan dit doen te een mailtje te sturen naar verkoop@voipzeker.nl met de tekst die jij wilt laten inspreken. Voor al je vragen over de voice berichten kan je ook terecht op dit mailadres. 

Sluiting tijdens kerst en oud en nieuwjaar
VOIPZeker heeft dit jaar besloten om van 24-12-2018 tot en met 04-01-2018 ons kantoor te sluiten.  Uiteraard blijven wij voor jou telefonisch bereikbaar om alle spoedeisende vragen te beantwoorden via ons nummer 088 – 066 0550

Indexatie
Na jarenlang geen indexatie te hebben toegepast op onze diensten en producten ontkomen wij er dit jaar helaas niet aan om er een door te voeren. Jaarlijks stijgen door inflatie de prijzen van producten en diensten onze kosten stijgen dus ook. Daarom worden de abonnementstarieven per 01-01-2019 met 2,1% verhoogd volgens de prijsindexatie van het CBS oktober 2018.

Mocht je hier vragen over hebben mail dan gerust naar administratie@voipzeker.nl

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen