Snelle levering telefonie

Rate this post

Snelle support, snellere dienstverlening en de snelste levering

Iedereen heeft haast en alles moet tegenwoordig steeds sneller. Logisch, want je wilt als bedrijf zijnde je omzet verhogen. Om dit te kunnen bereiken heb je wel de juiste hardware en internetsnelheid nodig. VOIPZeker heeft de oplossing.

Zakelijke telefonie en zakelijk internet zijn meestal niet snel te regelen. De levertijd bedraagt elders meestal 6 weken,  of zelfs langer. Is dat echt nodig en geldt dit voor alle leveranciers?

VOIPZeker vindt het onnodig dat de levertijd van internet 6 weken kan duren. Wij leveren zakelijke telefonie dezelfde dag nog en zakelijk internet binnen 2 weken. Tijd is immers geld en daar wil VOIPZeker bedrijven bij helpen. Snelheid is een algemene term binnen het bedrijf. Waar andere soms wel uren of dagen moeten wachten op een reactie van de helpdesk of customer support krijg je bij VOIPZeker direct een medewerker aan de lijn. Mailtjes worden over het algemeen genomen binnen 2 uur behandeld en een monteur staat vrijwel direct voor de deur als het  nodig is.

De oude manier van bedienen is bij deze organisatie weggepoetst. Het draait allemaal om de toekomst waarbij men nooit tijd genoeg heeft.

Zakelijke telefonie en internet moeten niet alleen vlekkeloos werken, maar ook makkelijk aanpasbaar zijn naar de situatie. Dat is een kracht die VOIPZeker Zeker met gemak realiseert. Neem contact op met onze experts en ervaar zelf hoe snel wij kunnen schakelen, juist omdat wij alles in eigen beheer hebben. Neem contact op via 088 – 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl. 

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen