Nieuwe VOIPZeker stemactrices voor voice over audioberichten

Nieuwe VOIPZeker stemactrices voor voice over audioberichten
Rate this post

VOIPZeker biedt uitsluitend voice over audioberichten aan die ingesproken worden door échte professionele stemacteurs en stemactrices. Wegens een overstroming van aanvragen hebben wij vol enthousiasme deze week maar liefst 3 nieuwe VOIPZeker stemactrices welkom geheten. Beluister nu online de gratis voorbeelden.

Steeds meer bedrijven realiseren zich dat ingesproken voice over audioberichten veel voordelen met zich mee brengen en zetten hier massaal op in. Heet je bellers welkom met een ingesproken welkomstboodschap, informeer over je openingstijden en laat zelfs de voicemail van je bedrijf inspreken. Een andere geweldige manier om zogeten voiceprompts in te zetten is om bellers tijdens het wachten te informeren over het aantal wachtenden. Wij hebben een ruime keuze aan stemacteurs en stemactrices die voiceprompts in alle gewenste talen kunnen inspreken.

Wegens toenemende vraag naar ingesproken voice over audioberichten verwelkomen wij deze week 3 nieuwe professionele stemactrices. Welkom Tamara, Pamela en Esther! Wij kijken uit naar een leuke en vruchtbare samenwerking. Nu is het aanbod van stemacteurs/ stemactrices nóg groter en krijgen bedrijven nóg meer vrijheid om hun telefonie te personaliseren en optimaliseren.

Benieuwd naar de stemmen van Tamara, Pamela en Esther? Klik hieronder op de button en beluister in het overzicht de gratis voorbeelden.

 

Voorbeelden beluisteren


Enkele voordelen van voice over audioberichten

Hieronder hebben wij speciaal voor jou enkele voordelen op een rijtje gezet over het effectief gebruiken van professionele ingesproken voice over audioberichten.

✔ Vergroot naamsbekendheid
Maak in je audioberichten gebruik van je bedrijfsnaam, website of slogan. Omdat deze informatie meerdere malen wordt herhaald verhoog je de naamsbekendheid van je onderneming.

 Stel de beller gerust
Laat je bellers weten dat ze met het juiste bedrijf zijn verbonden door je bedrijfsnaam te vermelden in je welkomstboodschap. Je stelt de beller gerust én zorg je direct voor een professionele uitstraling.

✔ Informeer tussentijds de beller
Naast een welkomstboodschap kun je je beller ook informeren dat gesprekken worden opgenomen voor trainingsdoeleinden en/of hoe lang de wachttijd bedraagt. Doordat jij je transparant opstelt stel je jouw beller extra gerust en vergroot je de kans dat hij/zij aan de lijn blijft.

Het VOIPZeker-team wenst Tamara, Pamela en Esther het beste toe en gaan wij ervan uit dat zij veel bedrijven blij gaan maken met professionele voiceprompts! Krijg jij na het lezen van deze blog direct inspiratie en weet jij al welke tekst je wilt laten inspreken? Stuur de tekst dan naar info@voipzeker.nl en vermeldt de naam van de gekozen stemacteur/ stemactrice. 

Bekijk ook

> VoIP welkomstboodschap mogelijkheden
> Wat is een voice prompt?
> Bekijk alle Unite telefooncentrale functies en bereken je telefoniekosten.

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Blije klant

VoIP telefonie berekenen