Spreek je zakelijke voicemail in voor de feestdagen

Spreek je zakelijke voicemail in voor de feestdagen
Rate this post

Tijdens de feestdagen gelden vaak aangepaste openingstijden doordat bedrijven gesloten zijn of deels geopend. Licht je klanten hiervan tijdig in door het instellen van een zakelijke voicemail met behulp van onze stemacteurs. Een professioneel ingesproken voice prompt waarmee je de klanten op de hoogte brengt van jouw aangepaste openingstijden en waarbij je hen een fijne kerstgroet. Een voice prompt is een goede investering doordat je jouw klanten nog steeds persoonlijk te woord staat wanneer je niet aanwezig bent en het jaarlijks opnieuw ingezet kan worden.

Voicemail mogelijkheden

Het instellen van jouw zakelijke voicemail kan op twee manieren: je kiest ervoor om zelf een mp3 bestand aan te leveren of je pakt het professioneel aan door een stemacteur hiervoor in te zetten. VOIPZeker heeft een divers aanbod aan mannelijke-, vrouwelijke- en native speakers. Beluister hieronder de verschillende stemmen voor het inspreken van jouw voice prompt (voicemail).

Voorbeelden stemacteurs

 

Tips voor het instellen van je voicemail

  1. Wees kort en krachtig, een zakelijke voice prompt duurt gemiddeld tussen de 24 – 26 seconden.
  2. Geef aan wanneer de aangepaste openingstijden van toepassing zijn.
  3. Vermeld wanneer de normale openingstijden weer van pas zijn.
  4. Wees persoonlijk. Geef in de tekst aan wie je bent en van welk bedrijf je bent.
  5. Neem de tekst voor het opsturen kort door. Lees het stuk hardop voor en corrigeer eventuele fouten.
  6. Stuur na het check-moment de tekst op naar verkoop@voipzeker.nl. Geef in de mail aan welke stemacteur je wilt gebruiken.
  7. De maximale duur van het opnemen van een voice prompt is vijf werkdagen. Vraag je zakelijke voicemail voor 1 december aan om zeker te zijn van een tijdige levering. Want onze stemacteurs gaan ook nog lekker op vakantie 
Voorbeeld


“Goedendag, je spreekt met Shaydie van VOIPZeker. Momenteel is ons kantoor gesloten in verband met de kerstdagen. De eerste werkdag na kerst zijn wij vanaf 08.00 weer bereikbaar. Ik wens je fijne feestdagen en hoop je snel weer te spreken.”

Offerte aanvragen

 

Voice over tarieven

Vraag nu direct jouw zakelijke voicemail (voice over berichten) aan voor slechts €32,50 per stuk. Let op: Vraag je zakelijke voicemail vóór 1 december 2020 aan om zeker te zijn van een tijdige levering.

 

Voicemail installeren

Na het ontvangen van jouw voice prompt bestand kan je deze binnen twee stappen aan je persoonlijk belplan toevoegen. Hier lees je meer informatie over hoe je jouw professionele voicemail met stemacteur makkelijk installeert. Indien je vragen hebt mag je ons hiervoor altijd bellen op 088 066 0550.

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen