Kies voor thuiswerken vanwege het coronavirus

Kies voor thuiswerken vanwege het coronavirus
Rate this post

De wereld is in de ban van het coronavirus en houdt ook werkend Nederland in zijn greep. Door het coronavirus worden veel evenementen afgelast en roepen steeds meer bedrijven hun medewerkers op om thuis te werken, zodat zij niet ziek kunnen worden. Met hoge nood spoort VOIPZeker bedrijven aan géén risico’s te nemen en adviseert thuiswerken vanwege het coronavirus. 

Start op tijd! De impact van het coronavirus is enorm. De uitbraak van het coronavirus heeft een enorme impact op de economie en het dagelijks leven. Om de verspreiding van het coronavirus te beperken krijgen veel medewerkers de mededeling om thuis te werken. Thuiswerken is helaas niet voor iedereen een optie en zijn daarom nog veel fabrieken in China gesloten, ook omdat veel medewerkers simpelweg hun werk niet kunnen bereiken door de vele wegblokkades.

Thuiswerken vanwege coronavirus - VOIPZeker

Steeds meer grote internationale bedrijven treffen met hoge nood maatregelen om te voorkomen dat medewerkers ziek worden. Wij adviseren om zakenreizen uit te stelen en werknemers aan te sporen te kiezen voor thuiswerken vanwege het coronavirus. Met de juiste apparatuur stel je de veiligheid van je medewerkers veilig, kun je de deuren van je bedrijf sluiten en kan het werk gewoon doorgaan. Italië zit al op slot dus neem in overweging dat dat ook in Nederland kan gebeuren. Tref op tijd maatregelen.

Thuiswerken – Internet en bedrijfssoftware

Een stabiele internetverbinding is vereiste zodat werknemers zonder problemen bij bedrijfsinformatie kunnen. Zorg voor een digitale omgeving waar medewerkers op kunnen inloggen, samenwerken en documenten kunnen uitwisselen. Wanneer je thuiswerkt heb je niet meer de luxe om even langs je collega te lopen en een vraag uit te zetten. Heb je behoefde om met je collega’s onderling te communiceren, dan kun je met onze telefonie oplossingen direct intern gratis bellen en ruggespraak houden. 

Thuiswerken – Zakelijke telefonie

Zorg verder dat de communicatie tussen medewerkers eenvoudiger is en motiveer ze tot thuiswerken. Niet iedereen heeft de mindset om thuis te werken en vraagt het een behoorlijke verantwoordelijkheid. Wanneer je je telefonie en communicatiemiddelen goed inregelt blijft je productiviteit van je medewerkers zo hoog mogelijk. Door te kiezen voor een slimme telefooncentrale schakel je inkomende zakelijke gesprekken door naar mobiele telefoons van medewerkers. Zo blijven medewerkers altijd en overal telefonisch bereikbaar en kun je zelfs de deuren van je bedrijf dichtgooien zonder dat er ook maar één medewerker achterblijft.

Onderzoek wat jouw mogelijkheden zijn en laat je anders direct informeren door onze klantenservice. Wij krijgen al veel aanvragen binnen van regio Noord-Brabant en omstreken en schakelen wij in hoge nood bij.

Heb jij met je huidige telefonie geen mogelijkheid tot thuiswerken bel dan direct op of stap binnen 5 minuten over via onze website. 

Vraag advies


Met onze Unite telefooncentrale kun je:

✔ vaste telefoon van bedrijf meenemen naar huis en daar gebruiken
 
inkomende oproepen doorschakelen naar andere telefoontoestellen thuis

 inkomende oproepen doorschakelen naar mobiele telefoons van medewerkers
 medewerkers kunnen uitbellen met je zakelijke telefoonnummer d.m.v. een app op hun mobiele telefoon
 met VOIPZeker simkaarten kun je zonder app bellen en gebeld worden + intern gratis doorschakelen / bellen naar collega’s.

Thuiswerken vanwege het coronavirus - VOIPZeker

Tips voor medewerkers die thuiswerken

Thuiswerken is voor sommige mensen een hele andere ervaring dan werken op kantoor. Wij geven je medewerkers een aantal tips voor thuiswerken vanwege het coronavirus.

 Start op tijd: Niet denken dat je lekker kunt uitslapen maar blijf betrokken bij de organisatie. Start op tijd en probeer hetzelfde ritme aan te houden zoals je gewend bent om op kantoor te werken.
– Maak je werkomgeving zo prettig mogelijk: Wij raden aan om niet uit bed, bad of de bank te werken. Hoewel dat als ‘prettig’ klinkt zorgt dat voor afleiding. Zorg voor zo min mogelijk afleiding en focus je op je werk.
– Neem af en toe pauze: Neem af en toe een korte pauze of plan een pauze van tevoren in. Het helpt je om je te focussen op je werk.
– Blijf verbonden met collega’s: Eén van de meest belangrijke tips die wij meegeven is dat je verbonden moet blijven met je collega’s. Samen motiveer je elkaar en blijf je betrokken bij je werkzaamheden. Bel je collega’s af en toe op voor vraagstukken of om simpelweg even een praatje te maken. 

Voor meer vragen en mogelijkheden neem je contact met ons op via 088 – 066 0550 of info@voipzeker.nl. Wij hopen dat héél ondernemend Nederland haar steentje bijdraagt om de verspreiding van het coronavirus zo goed mogelijk tegen te gaan. 

VOIPZeker wenst iedereen heel veel sterkte toe! Samen staan wij sterk!

Kostencalculator

Bekijk ook

> Wanneer heb jij voor het laatst naar je zakelijke telefonie gekeken?
> VOIPZeker simkaart goed alternatief voor bedrijven
> Realtime statistieken voor managers

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen