ISDN stopt -Herinnering overstappen naar VoIP

ISDN stopt -Herinnering overstappen naar VoIP
Rate this post

Reminder, bedrijven die ISDN gebruiken hebben nog maar 1 maand voordat ze onbereikbaar zijn. Voor 1 september 2019 moet je als bedrijf zijn overstapt op VoIP. Ben je dat niet, dan kan je dus niet bellen en gebeld worden. Door de drukte van overstappen naar VoIP loop je het risico niet tijdig online te zijn omdat grote providers vaak wachttijden van enkele weken hanteren. In extreme gevallen kan dit uitlopen tot 16 weken(!). Gelukkig is overstappen naar VoIP van VOIPZeker in de meeste gevallen binnen 1 werkdag geregeld. Wacht dus niet langer en sluit vandaag nog af.

Zoals je inmiddels zult weten stopt KPN met ISDN op 1 september 2019. De oude traditionele analoge telefoonlijnen worden vanaf dat moment niet meer gebruikt. Eén van de voornaamste redenen dat KPN met ISDN stopt is dat deze analoge lijnen beperkte mogelijkheden hebben en het onderhoud van het netwerk relatief duur is geworden. Met de komst van VoIP technologie wordt onderhoud van deze  telefoonlijnen overbodig, omdat je belt via het internet en een eigen online telefooncentrale krijgt. Dit betekent dat er geen fysieke telefooncentrale meer nodig is.

Overstappen naar VoIP bij grote providers kan mogelijk weken duren
Veel bedrijven zijn inmiddels op de hoogte van de verplichting dat je moet overstappen naar VoIP, maar hebben dit tot op heden nog niet geregeld of moeten lang wachten tot hun overstap door hun provider wordt afgerond. VOIPZeker houdt zich al maanden bezig met het informeren van bedrijven en ze te waarschuwen dat ze op tijd moeten handelen. Vandaar opnieuw deze herinnering voor overstappen naar VoIP. Veel providers hanteren een langere afhandeling voor de overstap, dat in extreme gevallen tot 16 weken kan duren (bron Tweakers). Dit betekent dat je dus niet meer op tijd kunt overstappen en je enkele weken tot maanden volledig onbereikbaar bent voor jouw klanten. Geen klanten = geen omzet!

ISDN STOPT -Herinnering overstappen naar VoIP van VOIPZeker binnen 1 werkdag geregeld
VOIPZeker heeft hier slim op ingespeeld en regelt de overstap in de meeste gevallen zorgeloos en eenvoudig binnen 1 werkdag. Echt?! Ja, hoe ongeloofwaardig dit ook klinkt het is echt waar. De experts van VOIPZeker hebben hun systemen volledig zelf (door)ontwikkeld en hebben ze alles in eigen beheer. Ook heeft VOIPZeker meerdere servers binnen Nederland in beheer, waardoor je altijd verzekerd bent van een snelle, betrouwbare en stabiele verbinding. Is er een storing, dan wordt deze automatisch direct omgeleid naar een andere server. As simple as that! Kortom, volledig onafhankelijk van derden partijen. Ondanks vele aanvragen hoopt VOIPZeker dat deze herinnering voor overstappen naar VoIP toch tijdig aankomt bij bedrijven en zij deze mogen verwelkomen met een warm onthaal. 

VOIPZeker is niet zomaar een bedrijf, maar een volwaardige sparringspartner. Zij denkt graag mee met jouw bedrijf en groeit met je mee. Zo denken de experts van VOIPZeker niet alleen mee met de herinnering voor overstappen naar VoIP, maar geven zij altijd advies op maat hoe jij jouw dienstverlening kunt verbeteren. Zo bellen er dagelijks ontzettend veel klanten op met een specifiek probleem, maar kunnen zij binnen enkele minuten opgelucht hun schouders ophalen wanneer het probleem is verholpen. Ervaar de dienstverlening van VOIPZeker zelf en neem contact op via 088 – 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl. Voor overstappen op VoIP kun je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen of even contact opnemen voor vrijblijvend advies.

NOGMAALS, ISDN STOPT: STAP TIJDIG OVER OP VOIP VOODAT JE STRAKS VOOR EEN LANGERE PERIODE ONBEREIKBAAR BENT. 

Bekijk ook

> Overstappen met nummerbehoud
> ISDN stopt – Waarom stopt ISDN? 

ISDN stopt – 5 redenen voor overstappen

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen