Sneller internet overstappen naar VOIPZeker

Sneller internet overstappen naar VOIPZeker
Rate this post

Internet is hedendaags niet meer weg te denken. Zo draait het hele bedrijfsleven op internet. Er zijn wel tientallen redenen te bedenken waarom je snel internet nodig hebt en heb je dus evenveel redenen om te kiezen voor sneller overstappen op internet van VOIPZeker. Stabiele en razendsnelle internet, en dat binnen 10 werkdagen geregeld waar anderen 6 tot 12 weken over doen! Ben jij al VoIP ready als ISDN volgende maand stopt?

Allereerst is het belangrijk om te weten dat je voor het gebruik van VoIP technologie een snelle en stabiele internetverbinding nodig hebt. Zoals bekend stopt KPN op 1 september 2019 met haar ISDN lijnen en ben je verplicht om over te stappen op VoIP. Je hebt nog maar 1 maand om de overstap naar VoIP te regelen. Je hebt er waarschijnlijk al ervaring mee: snel overstappen op internet is niet altijd snel geregeld. De meeste providers hanteren een levering tussen de 6 en 12 weken. Dit betekent dat je nu al te laat bent om na vanaf 1 september 2019 goed bereikbaar te zijn. Oei, want onbereikbaar zijn betekent automatisch geen omzet. Wat nu?

Sneller overstappen op internet van VOIPZeker
VOIPZeker houdt van snelheid, dus komt ze maar meteen met de deur in huis vallen: bij VOIPZeker ben je vanaf je huidige provider binnen 10 werkdagen volledig overgestapt. Sneller overstappen op internet is elders simpelweg niet mogelijk. Echt? Echt! Pfoee, dat betekent dat je opgelucht adem kunt halen en je alsnog vóór de stop van ISDN zorgeloos kunt overstappen op VoIP van VOIPZeker. Vraag overstappen op internet vandaag nog aan via deze pagina.

Ben je benieuwd naar de snelheid van jouw huidige internetverbinding, doe dan de internetsnelheidstest van VOIPZeker. Bekijk direct wat je up- en downloadsnelheid van je huidige provider is.

VOIPZeker speedtest

Eind goed al goed
Nu je zorgeloos internet van VOIPZeker hebt zit het personeel lekkerder in hun vel omdat zij niet meer hoeven te wachten tot een webpagina is geladen. Ook is hun werkproductiviteit gestegen, wat betekent dat het bedrijf meer omzet heeft gedraaid! Psst, jij als baas zijnde heeft ook geprofiteerd van je nieuwe snelle internetverbinding van VOIPZeker. Je kont tijdens je lunch toch nog snel een verjaardagscadeautje voor je partner online bestellen. Je was zijn/haar verjaardag alweer helemaal vergeten!

Ja, ik wil snel internet

Nu je door je stabiele en snelle internet officieel VoIP-ready bent, kies dan ook gelijk voor overstappen naar VoIP van VOIPZeker! Naast dat je goedkoper uit bent en ontzettend veel gratis functionaliteiten ontvangt, regelen wij de overstap in de meeste gevallen binnen 1 werkdag. VOIPZeker heeft vanaf dag 1 al haar systemen zelf ontwikkelt en is onafhankelijk van derden. Met 1 aanspreekpunt kun je zorgeloos genieten van al onze diensten. Vraag een vrijblijvende offerte aan en/of neem contact op via 088 – 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Bekijk ook

> ISDN stopt – Herinnering overstappen naar VoIP
> ISDN stopt – Waarom stopt ISDN? 

ISDN stopt – 5 redenen voor overstappen

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Blije klant

VoIP telefonie berekenen