ISDN stopt – 5 redenen voor overstappen

ISDN stopt - 5 redenen voor overstappen
Rate this post

Zoals je inmiddels weet stopt KPN op 1 september 2019 met het gebruik van haar ISDN lijnen. Dit houdt in dat er vanaf dat moment niet meer gebeld kan worden met ISDN. Veel bedrijven bellen nu nog met ISDN en hebben nog geen alternatief. Door de stop van ISDN moet je Zeker overstappen naar een VoIP online telefooncentrale. Daarom kiezen mensen voor VOIPZeker. Wij geven jou 5 redenen voor overstappen naar VoIP.

Wanneer je nog ISDN gebruikt maak je gebruik van een traditionele analoge telefooncentrale. Met VoIP-technologie heb je geen fysieke telefooncentrale nodig. Je krijgt namelijk een online telefooncentrale zodat je kunt bellen over een internetlijn. Hieronder 5 redenen voor overstappen naar VoIP.

1 – Overal bereikbaar
Als ondernemer zal je vast en zeker begrijpen hoe belangrijk het is om goed bereikbaar te zijn voor je klanten. Een gemiste oproep is namelijk een gemiste kans voor verkoop. VOIPZeker maakt het mogelijk om altijd en overal bereikbaar te zijn. Zo is zakelijk gebruik van VoIP-technologie ideaal voor thuis- en flexwerkers. Is het tijdens de zomervakantie 35 graden en is het ondragelijk om op kantoor zonder airco te zitten? Werk dan gewoon vanuit huis! Voor wie op vakantie gaat en zijn/haar bereikbaarheid tijdens de zomervakantie wilt bepalen, lees onze leuke blog 

2 – Het is veel goedkoper dan ISDN
Dus je wilt zeggen dat de verplichte overstap van ISDN naar VoIP dus eigenlijk goedkoper is? Ja, dat klopt! Met VoIP-technologie bel je via internet en dat is veelzijdiger en bovendien goedkoper dan ISDN. Je maakt namelijk gebruik van een online telefooncentrale. Als je binnen de afgelopen 3 jaar nieuwe telefoons hebt aangeschaft, kan je hoogstwaarschijnlijk direct overstappen op VoIP-technologie en deze toestellen blijven gebruiken. Doe voor de zekerheid wel even een gratis internet check en bel naar onze klantenservice voor een gratis controle. O ja, je hebt maandelijks vaste telefoonkosten. Geen verassingen meer dus!

3 – Veel meer functionaliteiten
Wauw, VoIP is dus goedkoper dan ISDN én heeft meer functionaliteiten? Correct! Hierboven hebben wij al uitgelegd dat je geen fysieke telefooncentrale gebruikt, maar een online telefooncentrale. Met het unieke zelfontworpen systeem van VOIPZeker kan je snel een eenvoudig je hele belplan binnen enkele minuten inrichten. Met een handomdraai kan je in één overzicht voor één of al jouw locaties in Nederland keuzemenu’s, voicemails, geluiden, belgroepen, notificaties en nog veel meer toevoegen. Wij hebben ontzettend veel unieke features die wij zelf ontwikkeld hebben. Heb je al van de calamiteitenknop gehoord? Met 1 druk op de knop alarmeer of informeer je een hele belgroep met een zelf opgenomen melding. Ideaal voor het verzetten van vergaderingen, omroepen op scholen of afgelastingen van sportwedstrijden.

4 – Flexibel
Bij traditionele analoge telefonie van ISDN krijg je vaak te maken met langlopende contracten. Het originele contract zullen sommigen vast een keer zijn kwijtgeraakt en werd het contract stilzwijgend verlengd. VOIPZeker denkt met jou mee en stelt zich erg flexibel op. Bij ons heb je geen beperkingen omdat je jouw maandelijkse contracten altijd zelf naar wens kunt aanpassen en je maandelijks kunt opzeggen.

5 –  Va-Mo integratie
VOIPZeker beschikt over een “Va-Mo integratie”. De afkorting staat voor Vast op Mobiel integratie. Twee sim-kaarten in je mobiele telefoon, omdat je zakelijk bereikbaar moet blijven, is dus verleden tijd. Het telefoonverkeer dat normaal via een vast nummer binnenkomt, kan nu ook overgaan op jouw mobiele telefoon. Ook kan je bij het uitbellen kiezen met welk nummer je belt. Kortom, dezelfde online telefooncentrale die je voor vaste telefonie gebruikt, is ook beschikbaar op jouw mobiele telefoon. Momenteel werkt de Va-Mo integratie alleen met gebruik van een applicatie. Wij raden aan om Bria Mobile te gebruiken. Leuk vooruitzicht: Wij zijn hard bezig met dé oplossing om zonder applicatie te bellen. Blijf als eerste op de hoogte van onze ontwikkelingen en schrijf je in voor dé VOIPZeker nieuwsbrief. Deze vindt je onderaan de pagina.

VOIPZeker heeft een team experts klaar staan die jou graag wegwijs maken met onze technieken. Aangezien de overstap van ISDN naar een alternatief inmiddels toch verplicht is, kies dan direct voor een betrouwbare en snelle overstap. Bij ons is de overstap vaak binnen 24 uur geregeld en heb je géén last van onderbreking. Maak kennis met onze experts en bel naar 088 – 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl. Wil je liever de telefoonkosten drukken van jouw ISDN telefooncentrale of ben je door de  5 redenen voor overstappen niet overtuigd, start dan een chat via onze website met één van onze medewerkers. 

Bekijk ook

> ISDN stopt – Waarom stopt ISDN? 
> ISDN stopt – Wat moet ik met mijn huidige telefonie?
ISDN stopt – Bekijk het stappenplan

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Blije klant

VoIP telefonie berekenen