Hoe bereikbaar wil jij zijn tijdens jouw zomervakantie?

Hoe bereikbaar wil jij zijn tijdens jouw zomervakantie?
Rate this post

Met de zomervakantie voor de deur weet VOIPZeker dat haar klanten in ieder geval gebeiteld zitten, omdat zij alle mogelijke functies kunnen benutten van ons platform. De gebruikers die momenteel nog geen VOIPZeker-klanten zijn willen wij ook op de hoogte brengen van al onze slimme functies, zodat ook jij met een gerust hart op vakantie kunt gaan. Voor onze bestaande gebruikers is dit meteen een checklist om te controleren hoe bereikbaar jij wilt zijn tijdens de zomervakantie.

Omdat wij natuurlijk ontzettend veel manieren hebben om bereikbaar te blijven hebben wij de belangrijkste oplossingen speciaal voor jou op een rijtje gezet.

Doorschakelen
Wil je tijdens je zomervakantie niet gestoord worden, schakel je telefoonnummer dan snel en eenvoudig door naar een ander nummer. Bij VOIPZeker kan je niet alleen doorschakelen naar een ander intern nummer, maar ook naar een ander willekeurig extern- of mobiel telefoonnummer. Zorg ervoor dat jouw onderneming bereikbaar blijft terwijl jij je nog een keer omdraait op het strandbedje. Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Audiobestand
Breng je klant op de hoogte met een eigen ingesproken audiobestand. Onze professionele stemacteurs staan voor jou klaar om een audiobestand in te spreken. Deze kun je eenvoudig instellen in je voicemail. Wel zo handig, want de voicemail berichten worden per e-mail doorgestuurd. Dan kun je tijdens het zonnen op het strand toch nog een berichtje checken in je mailbox. Je kunt ook een combinatie maken met een audiobestand en een doorschakeling: “Op dit moment is ons bedrijf op de Bahama’s, maar onze betrouwbare partner neemt voor ons waar met de kwaliteit en service die van ons gewend bent“. Luister op deze pagina naar enkele voorbeelden van de door ons ingesproken stemacteurs. Direct een stemopname aanvragen? Stuur de tekst op die jij ingesproken wilt hebben naar info@voipzeker.nl of bel naar 088 – 066 0550. Zo simpel is het.

Mobiel VoIP-account
Wil je toch tijdens jouw zomervakantie bereikbaar blijven op je mobiele telefoon, schaf dan een extra Mobiel VoIP account aan. Met een VOIPZeker Mobiel VoIP account bel je in het buitenland altijd voor Nederlandse tarieven.  Door de installatie van een applicatie kan je direct bellen en gebeld worden over jouw vaste nummer. Voor degenen die een Mobiel VoIP account willen toevoegen, neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Zorg er in ieder geval voor dat je bereikbaar bent voor die belangrijke klant waar je al mee bent wezen golfen om die belangrijke deal binnen te halen!

Vamo bereikbaar tijdens de zomervakantie-01.png

Tijdschema
Een andere slimme oplossing is door gebruik te maken van een tijdschema en deze toe te voegen aan jouw online telefooncentrale. Je kunt niet alleen voor een langere periode van een paar jaar instellen wie de telefoon opneemt, maar ook per jaar, per maand, per weer, per dag, per uur, per minuut instellen en zelfs per seconde. Pfoe, wat uitgebreid! Zit je al lekker in je vakantie-modus en heb je in volle enthousiasme alvast een vakantie voor volgend jaar geboekt? Dan kan je dus direct een tijdschema voor de zomervakantie van 2020 aanmaken! 

Conditie
Je kunt ook je bereikbaarheid instellen door te kiezen voor een zogeheten Conditie. Hiermee kan je zelf bepalen wie jou kan bereiken. Je kunt een selectie maken uit werelddelen en landen, maar ook uit netnummers en enkele nummers. Kortom, geen beperkingen. Je kunt zelf kiezen door welke nummers je wel, of niet gebeld wordt. Handig als je even 2 weken niet bereikbaar wilt zijn voor je schoonmoeder.

VOIPZeker begrijpt heel goed dat jij natuurlijk ook gebruik wilt maken van de bovenstaande functionaliteiten. Zeker als je nog gebruik maakt van een traditionele analoge telefooncentrale. Informeer nu gratis naar onze mogelijkheden en maak kennis met onze experts door te bellen naar 088 – 066 0550. Uiteraard kun je ook een e-mail sturen naar info@voipzeker.nl, of een chat starten via onze.

Het belangrijkste is dat je tijdens je vakantie voldoende rust krijgt, zodat je daarna weer fris en fruitig op werk verschijnt. VOIPZeker wenst jou een fijne vakantie toe!

Lees ook

> ISDN stopt – Waarom stopt ISDN?
> Wat zijn de voordelen van zakelijk internet?
> Thuiswerken met VoIP telefonie

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen