HubSpot CRM Met Krachtige Telefonie Integratie

Rate this post

Je legt je ziel en zaligheid in jouw bedrijf en probeert alles in goede banen te leiden. Communicatie, lead nurturing, sales funnels het is aan de orde van de dag. Om al deze werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren heeft Hubspot een platform ontwikkeld waarin al deze werkzaamheden worden samengebracht. Tegelijkertijd biedt de software een krachtige oplossing op het gebied van telefonie integratie.

In dit artikel laten wij jou zien wat Hubspot CRM is, wat het voordeel is van een VoIP telefonie integratie en de mogelijkheid hoe je de software kan laten integreren met jouw VoIP telefooncentrale.

 

Jordy Reijn

Door: Jordy Reijn
Updated: 20 april 2022

Wat is Hubspot?

Hubspot is een marketing- en sales platform dat marketing automatisering, telefonie en CRM mogelijk maakt. 

Het platform biedt veel mogelijkheden. Zo kun je via dit platform je marketing en sales vormgeven,  beheren en analyseren voor een optimale klantenreis. Tegelijkertijd bevat het overzichtelijke functies zoals het bijhouden van lead scores, email automation, contactbeheer en campagnebeheer. Naast deze tools heeft het ook tools die je verkopers waarschuwen wanneer prospects hun e-mails openen of op je site surfen. 

 

VOIPZeker doet hier nog schep bovenop. Wat nou als VOIPZeker het jou nóg eenvoudig kan maken door met één druk op de knop gekwalificeerde leads aan de telefoon te krijgen. Dit is mogelijk met onze VoIP telefonie integratie.

Het voordeel van een Hubspot CRM VoIP integratie

Het grote voordeel van Hubspot CRM is dat de software kan communiceren met de telefooncentrale van VOIPZeker. Je kunt dus jouw telefooncentrale koppelen aan het CRM systeem. Een belangrijk voordeel van deze integratie is dat het nóg eenvoudiger wordt om leads efficiënter om te zetten naar klanten. 

De software integreert eenvoudig met de VoIP centrale waardoor je gesprekken rechtstreeks kunt opnemen binnen de HubSpot applicatie. Ook bel je klanten op met één druk op de knop. Dit doe je eenvoudig vanuit de Hubspot CRM. Dat is pas efficiënt werken.

Hubspot CRM Jordy Reijn

Klik hier om jouw sales te verhogen met de VoIP integratie van VOIPZeker

CRM integratie aanvragen

 

Hoe werkt Hubspot CRM telefonie integratie

Nu vraag je je misschien af: “hoe werkt zo’n telefonie-integratie?”.  Vaak is het een kwestie van een API-sleutel invoeren en binnen enkele minuten ben je klaar om je eerste telefoontje te plegen. Voor meer informatie raden wij aan contact op te nemen met onze technische helpdesk. Ons gespecialiseerde team helpt u graag!

De voordelen van een Hubspot CRM telefonie integratie

Zodra je de CRM integratie actief is kun je genieten van alle gratis premium functies van VOIPZeker. Het biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om voicemailberichten te beluisteren en gebruik te maken van een professioneel belplan. Super handig als je bijvoorbeeld meerdere afdelingen waardoor je meerdere belgroepen nodig hebt.  Enkele andere voordelen zijn: 

 

  • Telefoongesprekken opnemen

    Als je telefoonintegratie met HubSpot is geïnstalleerd, heb je optie om de telefoongesprekken automatisch op te nemen. Dit stelt je in staat om elk gesprek te beluisteren en de expertise van je sales team verder te verbeteren. Daarnaast zal het monitoren van gesprekken en de integratie ervan in HubSpot je helpen de controle te houden over jouw verkoopprocessen en bij het verbeteren van lead scoring strategieën, nurturing en campagnes.

  • Klantenkaart zichtbaar bij doorverbonden gesprekken

Meteen de juist klantgegeven tot je beschikking

  • Flexibiliteit in verplaatsen van pop-up over meerdere schermen

Gebruik je meerdere schermen? Met de integratie heb jij de totale controle over de pop-ups en kun je deze makkelijk verplaatsen naar een ander scherm.

  • Inzien welke collega een belpoging heeft gedaan

Zodra je pop-up venster opent kun je direct inzien welke collega de klant heeft gebeld

  • klik & bel functionaliteit die zowel in de CRM als webbased werkt.

Je kunt genieten click to call door op een telefoonnummer te klikken. Geniet van razendsnel bellen in je CRM en op zelfs in browser. (klik hier voor meer informatie)

Prijs HubSpot CRM telefonie integratie 

Licentie per bedrijf eenmalig: € 150,00

Licentie per gebruiker eenmalig: € 25,00 | Per maand: € 5,00

 

HubSpot CRM telefonie integratie aanvragen

De HubSpot CRM is een geweldig hulpmiddel voor het managen van je prospects en leads. De telefonie integratie zal je helpen met de juiste fine tuning van je sales strategie zodat jij de volgende stap kan zetten met jouw bedrijf. Wil jij een CRM koppeling naar je VoIP centrale? Of ben je benieuwd naar kosten? Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden. 

 

Klik hier voor een integratie met de telefooncentrale van VOIPZeker

CRM integratie aanvragen

 

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen