Ontdek Bullhorn werving CRM voor recruiters en uitzendbureaus

Bullhorn werving CRM voor recruiters en uitzendbureaus
Rate this post

Ben jij werkzaam bij een uitzendbureau? Of werk je als een recruiter? Dan is dit artikel iets voor jou! Werving CRM Bullhorn biedt krachtige data waarmee je de meest actuele informatie over jouw klanten en kandidaten kunt verzamelen. Met de software kun je de workflow van het werven en selecteren een stuk eenvoudiger maken. Het CRM-systeem is de wereldwijde marktleider met software voor de uitzendbranche. Het verzorgt dan ook je recruitment van het begin tot het eind.

Al meer dan 10.000 ondernemingen maken gebruik van het werving CRM, daarom komt VOIPZeker met een zeer krachtige integratie voor VoIP telefonie. Met deze integratie kun jij genieten van een alles-in-een platform die oplossing biedt voor al je workflows.

Jordy Reijn

Door: Jordy Reijn
Updated: 7 mei 2022

Als uitzendbureau of recruitment Agency is Bullhorn werving CRM niet meer weg te denken. De sofware structureert je recruitment en maakt jouw workflow eenvoudiger. Het is bijvoorbeeld voorzien van een cloud-oplossing die bedrijven helpt de meest actuele informatie over hun klanten en kandidaten te verkrijgen. 

Bullhorn wordt veel gebruikt door uitzendbureaus en recruitment agencies. Naast functies als applicant tracking, mobiele CRM, automatische e-mail tracering, pulse customer intelligence en smart matching biedt de CRM ook een krachtige VoIP telefonie-integratie. In combinatie met een compleet recruitment personeelsplatform waarin elke collega afzonderlijk kan inloggen. Een revolutionaire uitkomst voor uitzendbureaus en recruiters.  

Bullhorn werving CRM voor recruiters en uitzendbureaus- Bullhorn 3

Bullhorn CRM is software in de cloud en heeft uitzendbureaus en recruitment agencies  ingrijpend verbeterd. De cloud wervingssoftware verbetert de effectiviteit omdat het overal en altijd beschikbaar is. Zolang ze een verbinding met internet hebben, hebben rekruteerders toegang tot de software. Of het nu tijdens een meeting is, op locatie met een klant of na werktijd thuis.

De specifieke filter en sorteeropties waardoor je in een halve seconde door miljoenen kandidaten kunt gaan zodat jij razendsnel de juiste kandidaat voor je krijgt

Klik hier om jouw sales te verhogen met de VoIP integratie van VOIPZeker

CRM integratie aanvragen

 

De uitgebreide suite van dashboards en analytics geven je een goed overzicht hoe je teams presteren. Je zoomt makkelijk in op specifieke data om inzicht te krijgen in de onderliggende oorzaken. Het zorgt ervoor dat elke collega de mogelijkheid krijgt om een uniek dashboard samen te stellen.

Bullhorn werving CRM voor recruiters en uitzendbureaus- Bullhorn2

Het CRM zorgt voor een zo soepel mogelijk verloop van je interacties. Met een paar drukken op de knop heb je de juiste kandidaat voor je, kun je data inzien en kun je de juiste conclusie trekken.

Telefonie en het in contact komen met je kanidaten is natuurlijk super belangrijk. Het is daarom van groot belang dat je telefonie in orde is.  De telefonie zorgt ervoor dat je snel kunt schakelen en een zo effectief mogelijke workflow kan creëren.  Om deze workflow nog efficiënter te maken heeft VOIPZeker een integratie met deze CRM.

Met de telefonie-integratie van VOIPZeker kun je realtime gespreksgegevens inzien, wat betekent dat je niet meer handmatig al de notities moet invoeren en informatie moet opnemen. Alle opgenomen gesprekken worden naar jou gemaild waardoor je de opnames direct in je contactprofiel kan koppelen.  

 

Als ondernemer heb je al druk zat. Je to-do lijst lijkt met de minuut te groeien  en je zit niet te wachten op ingewikkelde gesprekken over API koppelingen.  Daarom ontzorgen we jou hierbij totaal en bieden we de nodige ondersteuning. 

Ons team zorgt ervoor dat jouw VoIP telefonie zo snel mogelijk live is. Voordat je het weet kun je genieten van alle voordelen van VOIPZeker met jouw Bulhorn werving CRM.

Klik hier om jouw sales te verhogen met de VoIP integratie van VOIPZeker

Wij helpen graag!

 

Werving en selectie is nog nooit zo eenvoudig geweest. De gebundelde voordelen van VOIPZeker en de Bullshorn CRM zijn eindeloos. Wij hebben een selectie gemaakt van voordelen voor uitzendbureaus en recruitment agencies zodat jij overzichtelijk hebt wat VoIP telefonie en Bullshorn CRM voor jou kan betekenen.

   • Luister je gesprekken terug

   • Direct de gegevens op je scherm zodra een kandidaat belt
  •  
   • Maak gebruik van een apparaat naar keuze, app op mobiel of desktop 

   • Kiezen voor  een uitbreide wachtrij functie

   • Uitzendbureaus en recruitment agency’s workflow optimalisatie 

  •  
 

Licentie per bedrijf eenmalig: € 150,00

Licentie per gebruiker eenmalig: € 25,00 | Per maand: € 5,00

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om met jouw sollicitanten in contact te komen. De juiste kandidaat vinden is geen urenlange zoektocht maar slechts met een paar drukken op de knop heb je de juiste persoon voor je. Tegelijkertijd kun je door de VoIP telefonie integratie van VOIPZeker gemakkelijk de gesprekken beluisteren en de gespreksduur inzien. Bullhorn CRM is uitermate geschikt voor uitzendbureaus en recruiters.

Klik hier voor een integratie met de telefooncentrale van VOIPZeker

CRM integratie aanvragen

 

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen