Flexwerken in de zorg organiseren

Flexwerken in de zorg organiseren
Rate this post

Er is werkelijk een tekort aan alles. Het werk neemt toe, de druk wordt hoger, alleen is er nog een groot tekort aan personeel. Hoe zorg je ervoor dat het werk afkomt? Met de juiste inzet van flex-middelen zorg je ervoor dat jouw werk efficiënter wordt ingericht en dus tijdbesparend werkt. Meer werk, minder tijd. 

Flexwerken in de zorg is niet meer weg te denken


Flexwerken is zeer populair. Het is niet verwonderlijk dat flexwerk op dit moment een van de meest gevoerde discussie is binnen HR en directie. Met zoveel veranderingen in de zorg en de toenemende druk is flexibiliteit iets wat meer en meer zal worden gevraagd door werknemers. Werknemers zijn op zoek naar de juiste balans tussen werk en privé om deze hoge druk aan te kunnen en te blijven kunnen. 

2 Flexwerken in de zorg organiseren

 

“VOIPZeker heeft bij ons voor innovatieve oplossingen gezorgd waardoor wij heel efficiënt kunnen Flexwerken in de zorg.” 

 

Tegelijkertijd brengt dit ook uitdagingen met zich mee. Een van die uitdagingen in de zorgsector is bereikbaarheid. De gigantische werkdruk en het enorme telefoonverkeer vraagt om een professioneel telefoonsysteem waarin alle wensen kunnen worden opgenomen. Een telefoonsysteem die ervoor zorgt dat je het telefoonverkeer tussen alle flexwerkers altijd goed wordt gestroomlijnd. 

De communicatieoplossing om het flexwerken te stroomlijnen


We begrijpen de urgentie van een uitstekende bereikbaarheid. In de zorg moet je op elk moment goed bereikbaar waar je je ook bevindt. Goede communicatie met je collega’s onmisbaar en korte lijnen zijn belangrijk. Daarom wil je met een druk op de knop direct de juiste collega aan de lijn krijgen op het moment dat jij haar of hem nodig hebt. De oplossing om dit allemaal in goede banen te leiden is een goede alles-in-één communicatiesysteem zoals Unite Phone van VOIPZeker. Door het communicatiesysteem van VOIPZeker te gebruiken geniet je van veel voordelen zoals:

Vast én mobiel bereikbaar
Altijd en overal bereikbaar zolang jij  je mobiel maar bij je hebt. Met het interne en vaste nummer ben je overal gewoon bereikbaar. Gewoon op je mobiel en/of op een vaste telefoontoestel.

Privacy gegarandeerd en compleet beveiligt
Veiligheid speelt een belangrijke rol. Daarom geeft telefonie van VOIPZeker jouw ultieme bescherming door een “secure encrypted end to end” verbinding.  Zo voer je met een gerust hart je vertrouwelijke gesprekken.

Spoedlijn met flexibel doorschakelen
In de zorg zijn er vaak gevallen waar er plotseling met spoed zorg nodig is. In het belplan van VOIPZeker kan je daarom eenvoudig instellen waar en hoe jij een spoed gesprek binnen wilt laten komen.

Efficiëntie door een dienstrooster
Geen stress meer wie wanneer bereikbaar is en of hij of zij wel goed staat doorgeschakeld. Heb je een dienstrooster met flexibele uren? Voer deze dan gemakkelijk in, in ons belplan. Hierdoor stroomlijnen wij het telefoonverkeer van iedere werknemers en zijn zij altijd bereikbaar op de tijden dat zij werken.

Wil je ook een goede bereikbaarheid en in elke situatie bereikbaar zijn? 


Klik dan op de onderstaande button

Kosten berekenen

De voordelen van flexwerken in de zorg 


Flexwerkers zorgen voor een efficiënter dekking van je dienstroosters
Je bent in staat om jouw personeel in te delen op tijden waar de druk het hoogst is. Dit maakt dit type arbeidskrachten veel voordeliger voor de zorg in veranderende tijden.


Flexwerkers in de zorg zijn over het algemeen productieve werknemers
Flexwerkers hebben beter evenwicht tussen werk en hun privéleven. Werknemers die een goed evenwicht hebben tussen werk en het privéleven zijn minder gestrest en over het algemeen productiever.


Flexibele werknemers helpen je kosten te verlagen
In economisch zware tijden kan het bijvoorbeeld nodig zijn dat werkgevers hun personeelsbestand moeten inkrimpen. Tegelijkertijd geldt dit ook voor wanneer je een piek hebt en het aantal werkuren per week moet verhogen.

 

Conclusie


Kortom, flexwerk kan zowel voor werkgevers als werknemers ten goede komen. Flexwerken is vaak win-win situatie voor werkgever en werknemer. Door het gebruik van de juiste systemen integreer je flexwerken eenvoudig in de organisatie.

In tegenstelling tot traditionele werktijden waar werknemers meestal op vaste uren beschikbaar zijn om hun taken uit te voeren, biedt flexwerk de flexibiliteit in het werkschema, zodat je de uren kan aanpassen op basis van je persoonlijke verplichtingen. Deze roosters kan je eenvoudig invoeren in de Unite Phone centrale

Door de professionele telefooncentrale van VOIPZeker zijn flexwerkers en zorginstellingen optimaal bereikbaar en kan je vele malen efficiënter werken. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Laat je dan adviseren door onze adviseurs. 

 

Kosten berekenen

 

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen