Kies het juiste hosted VoIP abonnement voor zzp en mkb

Kies het juiste hosted VoIP abonnement voor zzp en mkb
Rate this post

Gefeliciteerd wanneer je een startende ondernemer bent. Je eerste inschrijving bij de KvK, je website online zetten en het eerste klantcontact. Je bent nu verantwoordelijk voor je eigen onderneming en om je klanten goed te bedienen hebben wij een all-in hosted VoIP zzp abonnement. Een 06-nummer is voor de hand liggend, maar voor de ondernemers die graag groot denken mag je een uniek nummer uitkiezen voor slechts €1,00 per maand en bel je uit met je nieuwe zakelijke vaste nummer. Vraag ons om advies en kies hét passende hosted VoIP zzp abonnement die past bij jouw situatie.

De MKB sector die hosted telefonie bij ons afneemt geven wij hetzelfde advies als dat wij de startende ondernemer geven: zet op papier wat je specifieke wensen zijn als ideale hosted VoIP telefonie of MKB telefonie. Wil je bijvoorbeeld een doorschakeling naar je mobiele telefoon of liever een mobiele VoIP simkaart, wil je gebruik maken een keuzemenu om je bedrijf een professionelere uitstraling te geven of wil je gewoon simpel nationaal vrij bellen? Hieronder nog enkele tips die je kunt gebruiken voor je onderzoek naar de juiste hosted telefonie oplossing.

Abonnement VoIP telefonie van grote provider of dé specialist

MKB bedrijven en startende ondernemers wil je de beste bereikbaarheid zodat je goed in contact komt met bestaande- en potentiële klanten It’s as simple as that. Maar wanneer je geen technische achtergrond hebt ben je vaak een leek op gebied van een abonnement van VoIP telefonie en verdiep je je eindeloos in vergelijkingswebsites en providers. Je hebt inmiddels al tientallen websites bekeken en ziet door de bomen het bos niet meer. Wat nu?

Niks ten nadele van de grote providers zoals KPN en Ziggo, maar wanneer je een product of dienst bij hun afneemt bel je voortdurend met verschillende medewerkers van een klantenservice. Je mist persoonlijk contact en echte expertise die weet wat jij wilt en jou vervolgens als startende ondernemer de juiste oplossing biedt. Zij leveren prima service, maar zijn hoogstwaarschijnlijk gewoon geen perfecte match voor jou die hosted VoIP voor zzp of MKB telefonie zoekt.

VOIPZeker beste hosted voip zzp abonnement

Vanwege de vele aanvragen die binnenstromen van startende ondernemers en MKB bedrijven die een mooi abonnement voor VoIP willen geven wij de volgende tip: ga een samenwerking aan met een VoIP specialist met een persoonlijk aanpak en die ervaring heeft om gebied van zakelijke telefonie. VOIPZeker is een echte sparringpartner en heeft al duizenden telefonie oplossingen geboden voor verschillende MKB-ers en zzp’ers.

“Ga voor persoonlijk contact en echte expertise en kies daarom voor een goedkoop all-in pakket. Het leuke is dat je zelfs meer functies en ondersteuning krijgt dan de grote providers leveren!”

Prijs of kwaliteit? Waarom niet allebei?

Bij veel bedrijven sta je voor een keuze, namelijk prijs of kwaliteit? Wanneer je als startende ondernemer allerlei vergelijkingswebsites afstruint wordt je direct plat gegooid met mooie voorstellen. Uiteraard ben je snel geneigd om in te gaan op de aanbieding, maar wij geven als tip mee dat je het beste telefonisch contact kunt opnemen en advies in te winnen. Is prijs echt zo doorslaggevend voor jou om te kiezen voor die specifieke hosted VoIP zzp oplossing of wil je een VoIP abonnement dat meegroeit met jouw organisatie omdat je ambitieus bent ingesteld? Heb je gedacht aan een calamiteitenoplossing, een slimme doorschakeling naar je mobiele telefoon, een stabiele internetverbinding of zelfs expertise bij het uitkiezen van een regionaal telefoonnummer of 085 nummer?

Juist, persoonlijk advies is eigenlijk onbetaalbaar! VOIPZeker levert daarom de beste prijs- kwaliteit verhouding en krijg jij evenveel functies en mogelijkheden als grote bedrijven tegen een laag maandbedrag van slechts €12,50. O ja, nationaal bellen zit hierbij inbegrepen, een online telefooncentrale en een eigen accountmanager!

Ja, ik wil prijs en kwaliteit

 

Vast aanspreekpunt voor hosted VoIP zzp en MKB telefonie

Neem in overweging hoe belangrijk het is om één aanspreekpunt te hebben voor alle telefonie- en internet gerelateerde zaken. Wanneer je technische vragen hebt of even wilt sparren is één aanspreekpunt met een ervaren VoIP specialist wel enorm handig. Als startende ondernemer of MKB-bedrijf wil je het liefst zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan IT-zaken en juist meer tijd spenderen aan klantcontact en het contacteren van leads! Om frustratie en tijdverlies te beperken krijg je bij VOIPZeker een eigen accountmanager aangewezen die je altijd kunt bellen. Kortom, geweldige service en rechtstreeks contact met je persoonlijke VoIP specialist.

VOIPZeker startende ondernemer

Flexibiliteit van de provider

Wanneer je telefonie afneemt of hardware aanschaft wil je natuurlijk wel jouw wensen en diensten op elkaar afstemmen. Even sparren is hierbij natuurlijk gewenst. Stel ons alle vragen en win gratis advies in. Wij kunnen namelijk met jou meedenken om maatwerk te leveren en te assisteren bij jouw aankoop van de juiste hardware of telefoniediensten. Zo hebben wij mooie vaste VoIP telefoons vanaf €33,00 en mooie complete DECT handsets met basisstation die direct te gebruiken zijn na het aansluiten.

Het komt erop neer dat specialisme vaak de beste oplossing is en dat deze helemaal niet duur hoeft te zijn. Zo heb je al een volledig abonnement voor VoIP vanaf slechts €12,50 per maand inclusief nationaal bellen en een telefooncentrale. Doe goed onderzoek naar wat jij verwacht van hosted VoIP als zzp’er of MKB en schakelijk specialistisch advies in. Succes met het onderzoek en wie weet tot ziens!

Ja, ik wil ook klant worden

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen