Bestel voor de feestdagen een door een stemacteur ingesproken voicemail

Bestel voor de feestdagen een door een stemacteur ingesproken voicemail
Rate this post

Het einde van het jaar is alweer inzicht. Met de kerstdagen en oud en nieuw voor de deur gaan veel bedrijven dicht of zijn beperkt open. Dat betekent dat er gewijzigde openingstijden gelden en de klanten hierover goed worden geïnformeerd. Breng je zakelijke relaties tijdig op de hoogte met een ingesproken voicemail of zakelijke kerstgroet en laat deze inspreken door één van onze stemacteurs.

VOIPZeker verzorgt ook dit jaar weer graag je ingesproken voicemail, gewijzigde openingstijden en zakelijke kerstgroet van je bedrijf. Informeer je klanten en relaties tijdig over je gewijzigde openingstijden en laat deze berichten inspreken door een professionele stemacteur. Ook kun je bij ons terecht voor wijzigingen in je belplan en online telefooncentrale. 

Voorbeelden van diverse ingesproken voicemails en berichten

“Goedendag! In verband met de feestdagen zijn wij tussen 24 december en 2 januari gesloten. Wij wensen u fijne feestdagen en kijken ernaar uit om u in 2020 weer te spreken.”

“Bedankt dat u contact op neemt met <bedrijfsnaam> In verband met de feestdagen hebben wij gewijzigde openingstijden. Bezoek de website <bedrijfsnaam> voor de actuele openingstijden.”

Beluister hieronder enkele voorbeelden van onze professionele stemacteurs. Kies direct je stemacteur en zet deze samen met de tekst naar ons door op de e-mail.

Beluister stemacteurs


Uiterste inleverdatum 

Vrijdag 16 december 2019 is de uiterste datum waarop je de aanvragen voor ingesproken voicemails en zakelijke kerstgroeten kunt indienen. Wij ontvangen je aanvraag graag op tijd, zodat wij deze snel kunnen verwerken en garantie kunnen geven dat je je ingesproken bericht op tijd ontvangt.

De laatste aanvragen kunnen wij maandag 16 december verwerken, maar kunnen niet langer garanderen dat je deze op tijd ontvangt. Wees er dus op tijd bij!

Hoe vraag je een ingesproken voicemail en bericht aan?

Zowel VOIPZeker-klanten als niet-klanten kunnen een ingesproken voicemail en zakelijke kerstgroet aanvragen. 

1) Stuur de tekst die je wilt laten inspreken naar info@voipzeker.nl
2) Ontvang binnen enkele minuten een vrijblijvende offerte.
3) Na goedkeuring ontvang je het ingesproken bericht binnen 5 werkdagen in je mailbox. 

Ben je te laat? Tegen extra betaling kun je een ingesproken bericht ook versneld aanvragen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een ingesproken zakelijke kerstgroet, voicemail teksten, feestdagen meldingen voor kerst, stemacteurs, voiceprompts, een kerstgroet of welkomstboodschap voor oud en nieuw? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen