ActiveCampaign met krachtige telefonie integratie van VOIPZeker

CRM-integratie-blog-design
Rate this post

Ben jij opzoek naar een goed werkende CRM tegen een betaalbare prijs? ActiveCampaign biedt uitkomst! Het CRM (customer relationship management) geeft je premium functies tegen betaalbare prijzen. Handig, want deze functies zijn normaal gesproken alleen bij de wat duurdere CRM-systemen aanwezig.

Bij ActiveCampaign kan een integratie met hoge kwaliteit telefonie natuurlijk niet missen. Als telecom provider weten wij dit als geen ander. Daarom introduceert VOIPZeker een krachtige VoIP integratie met ActiveCampaign. 

In dit artikel leggen we je uit hoe de integratie van VOIPZeker met ActiveCampaign werkt en hoe het je kan helpen in prospecting en lead nurturing.

Jordy Reijn

Door: Jordy Reijn
Updated:  11 mei 2022

Activecampaigns is een CRM systeem die uitermate is geschikt voor een klein tot middelgrote bedrijven. De software biedt tal van mogelijkheden en heeft een integratie met VoIP telefonie van VOIPZeker.

Naast de Campaign builder, form builder en analyse tool biedt ActiveCampaign ook de mogelijkheid om tijdrovende werkzaamheden te automatiseren. Een mooi voorbeeld is de mogelijkheid om de leads na 7 dagen een geautomatiseerde sms en/of e-mails te sturen. Deze functie kun je bijvoorbeeld gebruiken als jouw sales team de lead niet aan de telefoon krijgt.

Active Campaign

Een andere mooie functie van Active Campaign is de mogelijkheid om verschillende funnels te maken. Zo kun je elke doelgroep de juiste benadering geven. Gaat jouw lead de volgende fase van de funnel in? Dan kun je eenvoudig de leads van de ene fase naar een andere fase verplaatsen.

Tegelijkertijd wil je natuurlijk ook weten hoeveel tijd het heeft gekost om de lead onderaan de funnel te krijgen. No worries! Je kunt dit makkelijk inzien door de klantenkaart te openen. Super handig het is niet alleen overzichtelijk maar je krijgt dus ook meer inzicht in de tijd die nodig is voor een succesvolle sales funnel.

Nog een leuke bijkomstigheid is dat de software kan integreren met VOIPZeker. Hiermee krijg je dus toegang tot alle zeer krachtige functies van VOIPZeker gecombineerd met de functies van ActiveCampaign. Je kunt dus gebruik maken van alle gratis premium functies zoals: professionele belplannen, wachtrij functie, de telefoon op de hele afdeling laten rinkelen en 75+ andere functies. Terwijl jij tegelijkertijd vanuit jouw CRM kunt bellen. En ja.. ook op je mobiel!

Klik hier om jouw sales te verhogen met de VoIP integratie van VOIPZeker

CRM integratie aanvragen

 

VOIPZeker wil je het zo makkelijk mogelijk maken. Daarom helpen we je graag verder. Als ondernemer wil je wel snel kunnen schakelen. Daarom staat een gespecialiseerd team voor je klaar om je te helpen. Snel geregeld en geen ingewikkelde vragen over api’s. Je krijgt een telecom check, overstappen, 24 uur live met behoud van de nummers.

 Je kan vaak binnen enkele uren genieten van alle voordelen van VoIP telefonie met CRM. Voor meer informatie raden wij je aan contact op te nemen met onze technische helpdesk.

Klik hier om jouw sales te verhogen met de VoIP integratie van VOIPZeker

Wij helpen graag!

 
2 ActiveCampaign met krachtige telefonie integratie van VOIPZeker

Het grootste voordeel van ActiveCampaign is uiteraard dat de software kan gekoppeld worden met de telefooncentrale van VOIPZeker. Een groot voordeel van bij deze integratie is dat het nog makkelijker voor je wordt om leads om te zetten in klanten. De software kan gemakkelijk worden geïntegreerd met het VoIP systeemvan VOIPZeker, zodat je direct kunt genieten van alle functies van VOIPZeker binnen de ActiveCampaign applicatie.

  • Gebruik geavanceerde belplannen 
  • Met jouw CRM platform kun je gesprekken ontvangen op je mobiel, desktop of vaste telefoon
  • Contact leggen met leads op basis live data.
  • Inzien welke leads benaderd zijn en welke niet nog gebeld moet worden
  • De native workflow van Active Campaign gebruiken om geautomatiseerde sms-berichten te versturen.

Licentie per bedrijf eenmalig: € 150,00

Licentie per gebruiker eenmalig: € 25,00 | Per maand: € 5,00

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om met klanten in contact te komen. Het is een eenvoudig platform die zeer gebruiksvriendelijk is. Dus als je opzoek bent naar een krachtig maar eenvoudig te gebruiken CRM systeem met hoogwaardige telefonie, is ActiveCampaign met VOIPZeker integratie gegarandeerd de optie voor jou. De ActiveCampaign CRM is een geweldig hulpmiddel voor het managen van je prospects en leads. En VOIPZeker zorgt voor een complete stroomlijning van je telefonie. 

Wil jij een CRM koppeling met de VoIP centrale van VOIPZeker? Of ben je benieuwd naar de kosten?

Klik hier voor een integratie met de telefooncentrale van VOIPZeker

CRM integratie aanvragen

 

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen