Beursdagen facilitair en gebouwbeheer

5/5 - (1 vote)

Van 13 tot en met 15 januari 2016 waren de beursdagen Facilitair en gebouwbeheer in ‘s-Hertogenbosch met als thema noviteiten.

Tja, als het om noviteiten gaat wil VOIPZeker zeker deelnemen aan de beurs, dus dat hebben we gedaan. 3 inspirerende dagen lang, hebben wij veel nieuwe en bestaande relaties mogen ontvangen in onze stand.  Met een heel team adviseurs hebben onze bezoekers uitgebreid te woord kunnen staan en onze kennis en inspiratie mogen delen op het gebied van onze; uitgebreide telecom flex oplossingen, de nieuwste telefonie functionaliteiten en natuurlijk de allernieuwste telecom ontwikkelingen.

Bovendien konden de bezoekers kans maken op 6 maanden gratis zakelijke telefonie.

Terugkijkend op deze beurs kunnen wij niets anders zeggen dat dit een zeer inspirerende en innovatieve beurs was waar wij met veel plezier aan hebben deelgenomen!

Wij willen alle bezoekers en standhouders bedanken voor zeer gezellige en geslaagde dagen.

Ben jij toevallig iemand die niet in de gelegenheid is geweest om onze stand te bezoeken en wil je graag met ons kennismaken en meer informatie over onze service en telefonie oplossingen? Bel of mail ons dan voor een afspraak en kom gerust een langs op ons kantoor een kopje koffie drinken. Heb jij geen tijd en/of woon je ver weg? Geen probleem, wij rijden door heel Nederland en komen graag even bij jouw langs.  

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen