VoIP telefonie voor zzp en starters

Beste bereikbaarheid met VoIP voor zzp en starters. Altijd en overal bereikbaar op 3 verschillende apparaten, thuis op kantoor en onderweg.

VoIP zzp starters

Alles-in-één VoIP telefonie voor zzp en starters

Als zzp’er en starter wil je efficiënt werken en ga je voor een zakelijke en professionele uitstraling voor je bedrijf. Je wilt dan ook optimaal bereikbaar zijn op kantoor, thuis en onderweg en wil je klanten bellen met een regionaal- of 085 telefoonnummer, in plaats van mobiel. Kies voor een all-in telefonie pakket inclusief telefooncentrale, veel functionaliteiten en nationaal bellen. Kies direct een mooi telefoonnummer uit en geniet binnen 5 minuten van de beste VoIP telefonie voor zzp en starters

Geweldige VoIP voor zzp - Professionele uitstraling

VOIPZeker is de enige provider van Nederland waar je vooraf een mooi telefoonnummer kunt uitkiezen. Wil je klanten in de buurt bedienen, dan is een regionaal telefoonnummer een mooie oplossing.

Wil je het groter aanpakken, geef je bedrijf een landelijke en professionele uitstraling door een 085 telefoonnummer te kiezen. Kies direct een nummer uit en ga binnen 5 minuten online.

2 Branchegerichte oplossing voor zzp en starters
VoIP telefonie zzp

Vast op Mobiel - Mobiele VoIP simkaart

VOIPZeker brengt het beste van 2 werelden samen, namelijk dat van vaste telefonie en mobiele telefonie. Door gebruik te maken van onze vast op mobiel integratie wordt je simkaart volledig opgenomen in je Unite telefooncentrale.

Zonder gebruik van apps bellen en gebeld worden op je vaste nummer op je mobiel. 

Voordelen telefonie voor zzp

Flexibel ondernemen

In de online portaal kun je simpel en snel de bereikbaarheid aanpassen. Heb je bijvoorbeeld een afspraak buiten de deur of ben je op vaste dagen niet op kantoor dan pas je de routering gemakkelijk aan.

Wanneer je gebruik maakt van Unite Phone Desktop  met een headset op je laptop kun je daarmee zelfs in het buitenland bellen met je vaste nummer.

Persoonlijk advies over telefonie voor zzp

Wij helpen ondernemend Nederland om efficiënt te ondernemen door slimme VoIP oplossingen te bieden. Met VOIPZeker ben je niet meer gebonden aan KPN en bespaar je flink op je maandelijkse telefonie abonnement en belkosten. Met de online telefooncentrale beheer je eenvoudig je bereikbaarheid en ben je altijd bereikbaar voor je (potentiële) klanten.

Kies voor telefonie dat bij je past en betaal nooit teveel. VOIPZeker staat bekend om haarpersoonlijke service en is een echte sparringpartner.

Wij hebben al duizenden zzp‘ers en ondernemers geholpen met geweldige VoIP telefonie oplossingen. Ben jij de volgende?

Blije klant

Direct telefonie bestellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen