Yealink SIP-T54W VoIP telefoon

 173,52

Belangrijk: Toestel wordt excl.poweradapter geleverd. Bestel de Yealink PS-T4 Poweradapter.

Yealink SIP-T54W VoIP telefoon – Exclusief voedingsadapter

De Yealink SIP-T54W is een zakelijke VoIP telefoon met stijlvol design, hoog gebruiksgemak en een uitstekende HD geluidskwaliteit. De Yealink Acoustic Shield technologie dempt storende achtergrondgeluiden voor een optimale communicatie ook in rumoerige omgevingen. Het toestel is voorzien van een 4,3 inch kantelbaar kleurendisplay zodat je de positie eenvoudig kunt aanpassen aan jouw voorkeur en ondersteunt maximaal 16 SIP accounts. Dankzij de handige BLF (Busy Lamp Field) toetsen met LED indicatie kun je zien wanneer je collega’s beschikbaar of bezet zijn. Eenvoudig uitbreidbaar met de YEALINK EXP50 Expansion module, tot 60 extra vrij te programmeren functietoetsen. De SIP-T54W draait op het Linux besturingssysteem met Nederlandse firmware en is uitgerust met twee Gigabit LAN poorten met PoE ondersteuning.

Bluetooth (4.2) en WiFi (802.11ac)

De ingebouwde Bluetooth en WiFi functie maken de Yealink SIP-T54W ook geschikt voor draadloze verbindingen.
Via WiFi koppel je eenvoudig jouw toestel aan jouw draadloze netwerk en met Bluetooth kun je bijvoorbeeld een draadloze headset koppelen aan het toestel en eenvoudig mobiele contacten synchroniseren.

Uitstekende HD audiokwaliteit

Audiokwaliteit is van belang bij zakelijke telefonie, zowel via de hoorn als via de speaker. De Yealink SIP-T54W beschikt over de Opus codec en Optima HD voice technology. De Yealink Acoustic Shield technology dempt bovendien storende achtergrondgeluiden waardoor je ook in een rumoerige omgeving goed verstaanbaar blijft voor jouw gesprekspartner.

PoE ondersteuning

De Yealink SIP-T54W VoIP telefoon ondersteunt Power over Ethernet (PoE 802.3af) zodat hij via de netwerkkabel van stroom kan worden voorzien.

Multifunctionele USB 2.0 poort

Yealink SIP-T54W heeft een multifunctionele USB 2.0 poort waar je bijvoorbeeld een USB opslagappraat op kunt aansluiten om gesprekken op te nemen. Andere mogelijkheden zijn het koppelen van USB-headset of een EXP50 Expansion Module om het aantal BLF/Snelkeuze functietoetsen uit te breiden (tot maximaal 3 Modules).

Yealink T54W: DECT basisstation voor 4 handsets

De Yealink SIP-T54W kan middels de Yealink DD10K USB dongle als DECT basisstation worden ingezet (USB dongle is optioneel verkrijgbaar).
Er kunnen maximaal 4 Yealink DECT handsets worden aangemeld en gebruikt in de buurt van de Yealink T54W (Indoor 50m, Outdoor 300m). Compatible Yealink handsets W52H/W56H/W53H.