Yealink SIP-T46U VoIP Telefoon

 153,34

Belangrijk: Toestel wordt excl.poweradapter geleverd. Bestel de Yealink PS-T4 Poweradapter.

Yealink SIP-T46U VoIP Telefoon

De Yealink SIP-T46U heeft dezelfde elegante uitstraling als de T46S, maar zorgt door uitgevoerde verbeteringen voor een betere samenwerking tussen de telefoon en verschillende platforms. De Yealink SIP-T46U VoIP telefoon is voorzien van een groot en helder TFT kleurenscherm van 4,3 inch, 16 SIP accounts, 10 lijn/BLF status & functietoetsen programmeerbaar tot 27 (weergave van 3 pagina’s), 4x context-sensitive “soft” keys. 2x Gigabit Ethernet aansluitingen,
2 USB poorten waarop je een Bluetooth of Wi-Fi USB dongle kunt aansluiten, HD geluid en headset aansluiting met EHS ondersteuning is dit het perfecte toestel voor op kantoor.

De belangrijkste voordelen van de SIP-T46U op een rij:

4,3″ 480 x 272 kleurenscherm met achtergrondverlichting zorgt in combinatie met de hoge resolutie voor een heldere en levendige ervaring.
Het toestel heeft twee Gigabit poorten waarvan één geschikt is voor PoE.
Door de twee USB aansluitingen op het toestel kun je meerdere USB apparaten aansluiten op de SIP-T46U. Zoals bijvoorbeeld de Yealink EXP43, hiermee breid je de functionele capaciteit van het toestel uit naar een nieuw level. Er kunnen drie pagina’s van 20 flexibele knoppen op het display worden weergegeven.
Daarnaast kun je ook een USB headset zoals de UHW36 op het toestel aansluiten of een WiFi of Bluetooth dongle.
De Yealink Optima HD Voice Technology combineert de hardware en software met een breedband technologie waardoor er een maximaal audioresultaat wordt behaald en door de Smart Noise Filtering Technology en het akoestische schild worden achtergrondgeluiden weggefilterd.

Extra voor beheerders: De Yealink T4U-serie ondersteunt Yealink’s Redirection and Provisioning Service (RPS) en opstartmechanisme. Hiermee gaat het beheer en de implementatie van de toestellen efficiënter.