Yealink SIP-T43U VoIP Telefoon

 106,17

Yealink SIP-T43U VoIP Telefoon

De Yealink SIP-T43U is de opvolger van de populaire SIP-T43S en is verbeterd op vlak van interoperabiliteit. Dit toestel is ontworpen voor optimale samenwerking met veelgebruikte platforms, zoals 3CX en Broadsoft. De telefoon ondersteunt 12 SIP accounts en heeft een helder 3,7″ LCD scherm (360x160p) waar alle belangrijke informatie (zoals het nummer en de contactpersoon) in één oogopslag te lezen is. Toestel beschikt over 21 snel keuzetoetsen voor snelle handeling en communicatie, uitbreidbaar met de Yealink EXP43 Expansion Module tot 60 extra BLF toetsen (optioneel verkrijgbaar). Drie pagina’s met 20 flexibele knoppen met tweekleurige LED’s die op het display worden weergegeven, kunnen tot 60 verschillende functies worden geprogrammeerd voor snel kiezen, BLF/BLA, doorschakelen, doorverbinden, enz.

HD geluidskwaliteit

Het geluid van de Yealink SIP-T43U wordt door de Opus codec naar een hoger niveau getild. Opus levert een hogere HD audiokwaliteit dan andere codecs. De stem van jouw gesprekspartner komt dus altijd helder en natuurgetrouw over. Een ander pluspunt van de Yealink SIP-T43U is dat deze HAC (Hearing Aid Compatible) is, wat het toestel ook geschikt maakt voor slechthorenden

USB-aansluiting

Op de Yealink SIP-T43U zitten twee USB-aansluitingen voor bijvoorbeeld een USB-headset of extra functionaliteiten. Zo kun je een optionele Bluetooth (BT40/BT41/BT52) of WiFi-dongel (WF40 of WF50) aansluiten om draadloos verbinding te kunnen maken met het toestel. Voor het lokaal opnemen van gesprekken kan je gebruikmaken van een extern USB-opslagapparaat. Handig als je gesprekken nog eens terug wilt luisteren.

PoE en headsetaansluiting

De Yealink SIP-T43U is uitgerust met twee Gigabit (1000 Mbps) LAN-aansluitingen met ondersteuning voor Power over Ethernet (PoE). Met deze aansluitingen kun je het toestel doorlussen naar een computer en tegelijkertijd van voeding voorzien. Hiervoor heb je nog wel een PoE-switch nodig. Ook zit er een headsetaansluiting (RJ9) met EHS ondersteuning op het toestel. Zo kan een gesprek op afstand worden aangenomen wanneer je een draadloze headset gebruikt.

Auto-provisioning voor snelle installatie

Gaat u meerdere Yealink SIP-T43U toestellen installeren, dan gaat dit extra makkelijk dankzij auto-provisioning. Dit houdt in dat u door middel van één template alle toestellen in het netwerk in één keer kunt configureren. Wanneer u een nieuw toestel aansluit, neemt deze automatisch de instellingen van het template over. Dit zorgt er ook voor dat bedrijven weinig tijd kwijt zijn aan het beheer en het up-to-date houden van de toestellen.

Eigenschappen Yealink SIP-T43U

12 SIP accounts (12 gelijktijdige gesprekken)
HD geluidskwaliteit
Glashelder 3,7″ LCD scherm
EXP43-ondersteuning
2x Gigabit LAN-aansluiting
Headsetaansluiting met EHS ondersteuning
PoE ondersteuning
2x USB poorten voor o.a. headset en Bluetooth- of WiFi-dongle
Opus codec voor verbeterde geluidskwaliteit
Smart Noise Filtering
HAC (geschikt voor slechthorenden)

Inhoud verpakking

Yealink SIP-T43U
Handset met snoer
Ethernetkabel (2m CAT5E UTP Cable)
Standaard
Quick Start Guide