Grandstream GXP2170 VoIP telefoon

 115,83

EAN: 6947273701972 SKU: GXP2170 Categorieën: , Tags: , , , ,

Grandstream GXP2170 VoIP telefoon

De Grandstream GXP2170 is een multifunctionele zakelijke telefoon voor actieve gebruikers die veel calls moeten verwerken. Dit toestel ondersteunt 6 SIP accounts en 12 dubbelkleurige lijntoetsen 5 XML programmeerbare softkeys en 48 digitale BLF toetsen. Tevens beschikt de telefoon over twee gigabit netwerkaansluitingen, HD audio, ingebouwde Bluetooth en een 4,3 inch (480×272) TFT scherm. Het is mogelijk om tot maximaal 4 Grandstream GXP2200EXT receptie modules aan dit toestel te koppelen.
GXP2170 is een betrouwbare vaste telefoon beschikt over een headset aansluiting, een groot intern telefoonboek geheugen voor 2000 contacten. Daarnaast biedt deze telefoon alle mogelijkheden die je nodig hebt, waaronder doorverbinden, muten en gesprekken in de wacht zetten.

Receptie telefoon

De Grandstream GXP2170 verander je eenvoudig in een receptie telefoon met Grandstream GXP2200EXT Expansion module. Door meerdere uitbreidingsmodules aan deze telefoon te koppelen heb je altijd voldoende ruimte voor voorkeuzenummers. De Grandstream GXP2170 kan je uitbreiden met maar liefst 4 Grandstream GXP2200EXT Expansion modules.
Een ideale receptie telefoon voor zakelijk gebruik.

4,3 inch kleuren TFT scherm

Alle gegevens wordt kristalhelder weergegeven op het 4,3 inch kleuren TFT scherm. Dit komt goed van pas bij b.v. het telefoonboek waarin maximaal 2000 contacten kunnen worden ingelezen via LDAP of XML. De GXP2170 VoIP telefoon beschikt over 48 programmeerbare BLF toetsen voor het bellen van veelgebruikte contacten.

Telefoon met Bluetooth & RJ9 headset aansluiting

Met de Grandstream GXP2170 vaste telefoon is het mogelijk om een Bluetooth headset te gebruiken. Indien je een voorkeur hebt voor bedrade headsets, dan kun je via de RJ-9 headsetaansluiting een bedrade of draadloze headset aansluiten. Deze telefoon biedt EHS-ondersteuning voor voor Plantronics headsets wat mogelijk maakt om met headsets op afstand gesprekken aan te nemen.
Voordelen van Electronic Hook Switch: EHS (Electronic Hook Switch) heeft de gebruiker mogelijkheid om het gehele telefoongesprek via zijn headset te beheren. Het biedt comfort en bewegingsvrijheid. Tevens is erg handig aangezien de gebruiker niet meer vlakbij de telefoon hoeft te blijven. Zodra je telefoon over gaat, hoor je dit duidelijk door jouw headset. Het grootste voordeel is natuurlijk dat je gesprekken ver van jouw bureau kan opnemen en ophangen. Tevens kan je de mute modes en het volume direct via jouw headset beheren.

Netwerk aansluiting

De GXP2170 Grandstream is uitgerust met twee Gigabit netwerkaansluitingen en kan via PoE van voeding worden voorzien. Sluit het toestel aan op jouw netwerk en het is direct klaar voor gebruik, de tweede Gigabit LAN-poort kan je gebruiken om de telefoon direct door te lussen met jouw PC zodat je geen aparte LAN kabel hoeft aan te leggen.
De telefoon wordt inclusief voedingsadapter geleverd.