Cisco CP 8851 VoIP Telefoon

 409,60

EAN: 882658829857 SKU: CP-8851-3PCC-K9= Categorie: Tags: , , , ,

Belangrijk: Toestel wordt exclusief poweradapter geleverd. Bestel de Cisco CP-PWR-CUBE-4=

Cisco CP-8851 Multiplatform Firmware VoIP Telefoon

De Cisco CP-8851-3PCC-K9= is een zakelijke telefoon met stijlvol ergonomisch design, 5 inch breedbeeld VGA (800×480 pixel) 24-bits kleurenscherm, 10 SIP accounts, 10 programmeerbare 3 kleuren (rood-groen-geel) BLF-lijn status & functietoetsen en is eenvoudig te bedienen. De zakelijke VoIP telefoon wordt geleverd met verstelbare standaard waarmee je de kijkhoek naar wens kunt aanpassen.

Cisco telefoon met Bluetooth

De bureautelefoon van Cisco is uitgevoerd met Bluetooth zodat je eenvoudig een mobiel apparaat of headset met jouw telefoon kunt verbinden via Bluetooth. Er kunnen maximaal drie apparaten gelijktijdg gekoppeld worden.

Beveiligde IP telefoon met HD audiokwaliteit

De Cisco CP-8851 VoIP telefoon heeft een geïntegreerde versleutelde spraakcommunicatie om de veiligheid te verbeteren. Met de Superieure HD audiokwaliteit: full duplex (G.722) zowel handset als de speaker, echo annulering voor uitzonderlijke duidelijkheid bij telefonische communicatie krijg je breedband audio met kristalheldere audiokwaliteit. De EHS (Electronic Hook Switch) ondersteuning zorgt voor het eenvoudig verbinden van draadloze headsets. De HAC (Hearing Aid Compatible) ondersteuning is compatibel met de meeste gehoorapparaten.  

Programmeerbare lijntoetsen

De Cisco telefoon heeft tien programmeerbare lijntoetsen, je kunt toetsen configureren om meerdere telefoonnummers of oproepfuncties zoals snelkiezen te ondersteunen. De vaste functietoetsen zorgen voor een eenvoudige toegang tot de instellingen, berichten, telefoonboek en vaak gebruikte functies zoals een gesprek in de wacht zetten, hervatten, doorverbinden, DND en vergaderen. Toetsen met achtergrondverlichting bieden flexibiliteit voor het selecteren en schakelen door menu’s.

Intelligent Proximity

Cisco Intelligent Proximity brengt de wereld van bureau en mobiel samen voor je, wanneer je jouw mobiele apparaat gebruikt voor je werk. Koppel jouw mobiele apparaat (telefoon of tablet) aan jouw bureautelefoon, als het mobiele apparaat is gekoppeld en verbonden geeft de telefoon een extra telefoonlijn weer, dit is jouw mobiele lijn (het nummer van jouw mobiele telefoon). Via jouw bureautelefoon kan je gesprekken op deze mobiele lijn plaatsen en ontvangen. 
Mobiele contactpersonen en gespreksgeschiedenis delen met de bureautelefoon en gesprekken verplaatsen van mobiele telefoon naar bureautelefoon en omgekeerd. Gebruik jouw bureautelefoon om de lijst met contactpersonen op mobiele telefoon weer te geven, dit is een handige manier om een contactpersoon weer te geven zonder dat je jouw mobiele telefoon erbij hoeft te pakken. Je kan ook de signaalsterkte en het batterijniveau van het mobiele apparaat op de bureautelefoon weergeven. Cisco CP 8851 VoIP Telefoon ondersteunt verbindingen van Android- en iOS-telefoons.

Receptie module

Deze zakelijke Cisco uitvoering is eenvoudig uit te breiden tot receptie telefoon met Cisco 8800 Key Expansion Module , hierdoor krijg je 72 extra programmeerbare toetsen. 
Er kunnen maximaal 2 modules aan elkaar gekoppeld worden. Wanneer je de KEM module aankoppelt dien jer er rekening mee te houden dat deze alleen werkt alleen op 802.3at PoE+ met v08 of latere hardware. De expansie module heeft geen eigen lokale voeding maar krijgt stroom via de USB poort van de bijgevoegde telefoon.

Gigabit Ethernet Poorten

De Cisco CP 8851 vaste telefoon heeft twee Gigabit LAN poorten met Power over Ethernet ondersteuning. Sluit het toestel aan op jouw netwerk en het is direct klaar voor gebruik, de tweede Gigabit LAN-poort kan je gebruiken om de telefoon direct door te lussen met jouw computer zodat je geen aparte LAN kabel hoeft aan te leggen voor jouw computer.