Wat is een 0800 telefoonnummer?

Heb je behoefde aan een zakelijk servicenummer die gratis zijn voor je bellers? Lees hier wat een gratis 0800 nummer is en hoe je deze aanvraagt.

088 nummers

Wat is een 0800 nummer?

Een 0800 nummer is een servicenummer die gratis is voor de beller. Hierdoor verlaag je de drempel voor je potentiële klanten om met jouw bedrijf in contact te komen.

Deze 0800 servicenummers worden gebruikt om gratis informatie of diensten aan te bieden. Je rekent de beller dus niets voor het opbellen van jouw 0800 nummer. Wanneer wij het nummer activeren wordt deze toegewezen aan jouw Unite telefooncentrale.

Waarom een 0800 nummer?

Een 0800 nummer geeft een landelijke en professionele uitstraling. Een betaald 0900 nummer kan voor sommige bellers een reden zijn om je niet te bellen en zullen daarom voorkeur geven aan een 0800 servicenummer. Waarom een 0800 nummer aanvragen? De voornaamste reden en grootste voordeel is dat een 0800 nummer gratis is voor de beller. Loop dus nooit meer een verkoopkans mis door en blijf gratis bereikbaar voor alle potentiële klanten.

Een ander groot voordeel is dat je geen callcenter nodig hebt om alle inkomende gesprekken van je 0800 nummer aan te nemen. Je kunt gesprekken direct op kantoor afhandelen en zelfs doorschakelen naar je mobiele telefoon. In de online Unite telefooncentrale beheer je snel en eenvoudig de bereikbaarheid van je algehele organisaties. Wijzig doorschakelingen, voicemails en keuzemenu’s in 1 minuut.

Neem contact op voor de actuele mogelijkheden of vul het0800 nummer aanvraagformulier in. Laat je gratis informeren hoeveel een 0800 nummer kost en vraag naar de voordelen.

0900 nummer aanvragen
Waarom een 088 nummer kiezen

Is een 0800 een gratis nummer?

Een 0800 nummer is voor de beller dus een gratis telefoonnummer om naar te bellen om informatie in te winnen. Bij dit servicenummer draagt de nummereigenaar, het bedrijf, de kosten van de bellers op zich. Je kunt een 0800 nummer aanvragen bij de ACM en direct naar ons verhuizen. 

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de aanvraag samen door te nemen. Wil je een bestaand 0800 nummer verhuizen, dan regelen wij dit direct voor je.

Vul het aanvraagformulier in via de onderstaande link.

Hoe kan ik een 0800 nummer aanvragen?

Blije klant

Start vandaag met bellen

De meest succesvolle bedrijven gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen