UniFi UAP-AC-LR Access Point 5-Pack

 534,30

Uitverkocht

UniFi UAP-AC-LR (Long Range) Access Point

De Ubiquiti UAP-AC-LR is een indoor Wi-Fi access point met fast roaming en zeer hoog zendvermogen waarmee je eenvoudig jouw woning of kantoor kunt dekken, kan snelheden tot 867 Mbps behalen dankzij de Wireless-AC standaard.
De Ubiquiti UniFi AC LR is een long range model uit de Ubiquiti Unifi AC serie. Dankzij de long range antenne kan de Ubiquiti LR een grote dekking creëren zodat je ook op grotere afstand van het access point bereik heeft. De UniFi AC LR beschikt over dual-band, 3×3 MIMO technologie dat werkt op de 2,4GHz en 5GHz frequentie. Het zendvermogen bedraagt 24 dBm (251 mW) en het maximale bereik is 183 meter onder de meest ideale omstandigheden.

Power over Ethernet

De Ubiquiti UniFi AC LR 5-Pack wordt geleverd zonder PoE injectors, maar kan tegenwoordig via iedere 802.3af PoE switch of losse PoE injectors gevoed worden.
Met behulp van PoE lopen voeding en netwerkverkeer over de LAN kabel, je hebt slechts 1 kabel nodig om het access point aan te sluiten.

Plafond of muurmontage

Het Ubiquiti UniFi Access Point LR behaalt de beste resultaten wanneer je deze bevestigt aan het plafond of aan de muur. Je sluit de Ubiquiti UniFi vervolgens aan op jouw router en draait de software om de installatie te starten. Het access point kan via de gratis controller software van Ubiquiti worden beheerd en geïnstalleerd. De software is geschikt voor zowel windows als mac.