Cisco CP 8841 + Plantronics CS540 + APC-43 EHS

 440,05

EAN: 882658829833 SKU: CP-8841-3PCC-K9= + 84693-02 + 38350-13 Categorie: Tags: , , , ,

Cisco CP-8841 VoIP Telefoon

De Cisco CP 8841-3PCC-K9= is een gebruiksvriendelijke Multiplatform VoIP-telefoon met 10 SIP-accounts, 10 programmeerbare lijntoetsen, 5 inch WVGA-kleurendisplay, 2 Gigabit LAN-poorten en een RJ9 headsetaansluiting is een perfect toestel voor op kantoor.

Programmeerbare lijntoetsen

Cisco CP-8841 heeft programmeerbare lijntoetsen, je kunt toetsen configureren om meerdere telefoonboeknummers of oproepfuncties zoals snelkiezen te ondersteunen. Met vaste functietoetsen met één druk op de knop, toegang tot applicaties, berichten, telefoonboek en vaak gebruikte functies zoals een gesprek op wacht zetten, hervatten, doorverbinden, DND en vergaderen. Toetsen met achtergrondverlichting bieden flexibiliteit voor het selecteren en schakelen door menu’s.

HD-audiokwaliteit

Superieure HD-audiokwaliteit: full duplex (G.722) zowel handset als de speaker, echo annulering voor uitzonderlijke duidelijkheid bij telefonische communicatie.

Gigabit Ethernet Poorten

Toestel heeft twee LAN porten, sluit de Cisco 8841 via de Gigabit Ethernetpoort aan op het netwerk, de netwerkverbinding via de telefoon wordt doorgelust naar jouw computer.

Belangrijk: Toestel wordt exclusief poweradapter geleverd. Bestel de Cisco CP-PWR-CUBE-4=

Plantronis CS540 draadloos headset

De Plantronics CS540 draadloos headset is een lichtgewicht headset voor de professionele gebruiker, met slechts 21 gram kun je de CS540 de hele dag dragen. De drie verschillende draagstijlen maken de Plantronics CS540 geschikt voor iedereen. Je kunt deze draadloze headset over het hoofd dragen met de bijgeleverde hoofdband, om het oor dankzij de meegeleverde oorhaakjes of in de nek met de speciale Plantronics CS540 nekband (optioneel te verkrijgen).

Uitstekende geluidskwaliteit

Speciaal op spraak gerichte DECT™-technologie zorgt voor een beter geluid en voorkomt storingen van Wi-Fi-netwerken terwijl geavanceerde breedbandaudio uitstekende HD-spraakkwaliteit levert. Je kunt kiezen uit smal- of breedbandaudio van professionele kwaliteit; kies smalband voor het verlengen van je gesprekstijd of breedband voor duidelijkere gesprekken. Een verlengde microfoon met noice-cancelling filtert het achtergrondgeluid weg zodat luisteraars gesprekken duidelijk kunnen horen en de verbeterde digitale signaalverwerking (DSP) biedt een natuurlijker en helderder geluid, precies zoals het hoort te klinken.

Krachtig basisstation

De CS540 draadloos headset wordt geleverd met een slank oplaadstation. Een flexibele stroomvoorziening optimaliseert het bereik en de gesprekstijd door automatisch terug te schakelen naar de energiezuinige stand wanneer de headset zich dicht bij het basisstation bevindt. Zo wordt de levensduur van de batterij verlengd.

Plantronics APC-43 Electronic Hook Switch

De Plantronics APC-43 Electronic Hook Switch ten behoeve van de Cisco 7800 & 8800 serie toestellen, is ontwikkeld om elektronisch met één druk op de knop van de draadloze Plantronics Headsets (Savi CS500/W700 en 8200 serie) gesprekken aan te nemen en te verbreken.