Cisco CP 7821 VoIP Telefoon

 117,01

EAN: 882658829796 SKU: CP-7821-3PCC-K9= Categorie: Tags: , , , ,

Belangrijk: Toestel wordt exclusief poweradapter geleverd. Bestel de Cisco CP-PWR-CUBE-3=

Cisco CP 7821 Multiplatform VoIP telefoon

Een VoIP telefoon die uitstekend geschikt is voor middelgrote organisaties is de Cisco CP 7821 met Multiplatform Firmware. Het telefoontoestel beschikt over een ergonomisch design, intuïtieve navigatie, 2 SIP-accounts, 2 programmeerbare lijntoetsen, 3,5 inch monochroom display (396×162) hoge resolutie met witte achtergrondverlichting en breedband audio.

Energiezuinig & milieuvriendelijk

Wil je een mooi toestel die ook nog eens aan het milieu denkt? Dan heb je hier het juiste toestel voor je. De Cisco CP 7821 telefoon verbruikt zeer weinig energie en is intelligent genoeg om zichzelf uit te schakelen buiten kantoortijd om zo nog meer energie te besparen. Dit is goed voor jouw protemonnee maar natuurlijk ook zeer goed voor het milieu. Het vaste telefoontoestel is Cisco’s EnergyWise en Energy Star-gecertificeerd, een super zuinig toestel dus. De Energiebesparende optie is beschikbaar op de Cisco IP-telefoons CP 7821, 7841 en 7861.

Programmeerbare lijntoetsen

Cisco CP 7821 vaste telefoon heeft 2 programmeerbare lijntoetsen, je kunt toetsen instellen om beide lijnen te ondersteunen, zoals telefoonnummers, belfuncties of snelkiezen. Drie-kleuren LED’s op de lijntoetsen ondersteunen deze functie en maken de telefoon eenvoudiger en gebruiksvriendelijker. Vaste functietoetsen op alle modellen bieden one-touch toegang tot service, berichten, telefoonboek, wachtstand / hervatten, doorschakelen, overschakelen en conferentie functies.

EHS ondersteuning – HD-audiokwaliteit

Met EHS (Electronic Hook Switch) heeft de gebruiker de mogelijkheid om het gehele telefoongesprek via zijn headset te beheren. Het biedt comfort en bewegingsvrijheid aangezien de gebruiker niet meer vlakbij de telefoon hoeft te blijven. Opnemen en ophangen kan direct vanaf de headset.
Door het kristalheldere geluid met HD audiokwaliteit en met een full-duplex speakerphone heb je uitstekend geluid. Ook wanneer je een conferenties met meerdere partijen opzet.

Ethernet Poorten

Het Cisco teostel ondersteunt Power-over-Ethernet (PoE) Klasse 1. Dit houdt in dat wanneer je de Cisco CP 7821 via de Ethernetpoort aansluit op het netwerk je de tweede Gigabit LAN-poort kunt gebruiken om de telefoon direct door te lussen met jouw PC. Dat is heel handig als je maar één internet poort hebt in de buurt van jouw bureau. Zo hoef je geen nieuwe internetpoorten aan te laten leggen.