Netgear ProSafe Plus GS108PE-300EUS 8 Poort (4x PoE) Gigabit Switch

 104,01

Uitverkocht

Netgear ProSafe Plus GS108PE-300EUS 8 Ports (4x PoE)

De Netgear ProSafe GS108PE is een 8 Ports (4x PoE) IEEE 802.3af  ethernet switch. De switch kan worden aangesloten op uw bestaande router of modem om eenvoudig het aantal netwerkpoorten uit te breiden.
Uitgebreide Autosensing-algoritmen geven de zekerheid, dat uitsluitend 802.3af-eindapparaten van stroom worden voorzien. Als u de verbinding met een aangesloten PoE-apparaat onderbreekt, schakelt de GS108P de stroomtoevoer automatisch uit. PoE vereenvoudigt en optimaliseert de netwerkinstallatie, aangezien aangesloten eindapparaten niet meer op een in de buurt aangebracht stopcontact zijn aangewezen.
Access-points, bewakingscamera’s en vergelijkbare apparaten kunt u vanaf nu op de optimale locatie plaatsen.

Stevig en muisstil

De Netgear GS108PE-300PES gigabit switch heeft een stevige metalen behuizing, geen ingebouwde ventilator waardoor de switch nauwelijks hoorbaar is.

Energiezuinig

De Netgear GS108EP-300PES is een energiezuinige switch die zijn stroomverbruik beperkt door te controleren welke lengte een netwerkkabel heeft. Bij korte netwerkkabels hoeft de switch minder stroom te verbruiken en past deze zich hierop aan. Ook wanneer een poort niet gebruikt wordt, schakelt de switch deze poort uit.

Specificaties

* 8 Gigabit 4x PoE poorten IEEE 802.3af
* Bandbreedte 16 Gbps
* Stevige compacte metalen behuizing
* Auto-uplink en Auto-sensing poorten
* Fanless ontwerp, geruisloos
* Energiezuinige functies
* Inclusief wall-mount kit