Netgear GS108LP-100EUS 8P PoE+ Gigabit Switch

 118,63

EAN: 606449134971 SKU: GS108LP-100EUS Categorieën: , Tags: , ,

Netgear 8pt PoE/PoE+ Gigabit Unmanaged Switch

De Netgear GS108LP-100EUS Gigabit Unmanaged switch helpt bedrijven hun netwerk kosteneffectief uit te breiden naar Gigabit snelheden, 802.1p verkeersprioriteit en jumboframe ondersteuning zorgen voor naadloze integratie met meer geavanceerde netwerken.
Netgear switches zijn gebouwd met componenten van topkwaliteit om een ​​lange levensduur te garanderen. Ze zijn gebouwd om lang mee te gaan en grondig getest om de betrouwbaarheid te bieden die bedrijven nodig hebben. Netgear switches ondersteunen ook de nieuwste Energy Efficient Ethernet (IEEE 802.3az) standaard, die het energieverbruik vermindert wanneer er weinig verkeer is op een actieve poort of wanneer er geen link of geen activiteit wordt gedetecteerd. Het kan verder energie besparen wanneer een korte kabel wordt gebruikt.

PoE+ ondersteuning

Power Over Ethernet (PoE) en PoE+ opties beschikbaar voor het voeden van IP-beveiligingscamera’s, VoIP-telefoons, draadloze toegangspunten en andere PoE-gevoede apparaten.
Deze PoE+ switche is niet alleen flexibel qua plaatsing maar ook qua PoE power. Via een ingebouwde PoE stroomkeuzeschakelaar waarmee optionele / verwisselbare voedingsadapters (apart verkrijgbaar) kunnen worden gebruikt om het beschikbare PoE vermogen op de switch te verhogen (of te verlagen).

Het flexibele montagesysteem geeft u de flexibiliteit om ze in een desktopomgeving te plaatsen, aan de muur te bevestigen of zelfs in een rack te monteren (inclusief accessoires).