Netgear GS116PP – 16 Poort Gigabit Switch (PoE)

 287,79

EAN: 606449133332 SKU: GS116PP-100EUS Categorieën: , Tags: , , , ,

Netgear GS116PP-100EUS – 16 poorts PoE/PoE+ Gigabit Switch
Connectiviteit met betrouwbare prestaties

De Netgear GS116PP-100EUS 16 poorts Gigabit Unmanaged Switch helpt bedrijven om hun netwerk kosteneffectief uit te breiden naar Gigabit snelheden. Deze onbeheerde Gigabit switch heeft 16 PoE/PoE+ poorten, is energiezuinig, zonder ingebuowde ventilator, gebouwd om lang mee te gaan en uitgebreid getest om de betrouwbaarheid te bieden die bedrijven nodig hebben.  802.1p Traffic Priorization en Jumbo Frame ondersteuning zorgen voor een naadloze integratie met meer geavanceerde netwerken. Plug en play – automatische connectiviteit met de router of modem.

Hoogwaardige componenten en energie efficiëntie

Netgear GS116PP-100EUS Unmanaged Gigabit switch is gebouwd met componenten van de hoogste kwaliteit om een lange levensduur te garanderen, Netgear switches zijn gebouwd om lang mee te gaan en zijn uitgebreid getest om de betrouwbaarheid te bieden die bedrijven nodig hebben. Netgear Unmanaged switches ondersteunen ook de nieuwste Energy Efficient Ethernet (IEEE 802.3az) standaard die het energieverbruik vermindert wanneer er licht verkeer is op actieve poorten of wanneer er geen koppeling of geen activiteit wordt gedetecteerd.
Het kan verder energie besparen wanneer een korte kabel wordt gebruikt.

Power Over Ethernet ondersteuning

Alle poorten ondersteunen PoE en PoE+ tot 30W per poort, ideaal voor IP beveiligingscamera’s, VoIP-telefoons, WiFi access point’s en andere Ethernet apparaten met PoE ondersteuning.

Het flexibele montagesysteem biedt de mogelijkheiden om in een desktopomgeving te plaatsen, in een rek (accessoires inbegrepen) of aan de muur te monteren.