Robin Intercom ProLine SIP, 5 MP IP camera C03054+C03001 Opbouw

 1.397,50

Robin ProLine SIP C03054 + C03001 Opbouw Intercom

Robin ProLine SIP C03054 video intercom
Robin ProLine C03054 is een moderne video intercom met 4 piëzotoetsen, geïntegreerde groothoek 130 graden 5 megapixel camera, een scherp en helder beeld beeldkwaliteid, zelfs bij slechte visuele omstandigheden. De intercom is ideaal voor gebruik in appartementencomplexen met meerdere huurders, maar kunnen ook gebruikt worden om toegang te krijgen tot scholen, ziekenhuizen, fabrieken, garages en kantoren. De piëzotoetsen hebben achtergrondverlichting achter het label zodat de intercom ook in het donker goed zichtbaar is. De intensiteit van de achtergrondverlichting is in te stellen via de web-interface. De behuizing is gemaakt van geanodiseerd aluminium met een lichtgekleurde afwerking aan de voorkant. Dankzij het SIP-protocol zijn de Robin intercoms ideaal voor het aansluiten op telecommunicatiesystemen van andere merken, zoals bewakingssystemen of switchborden op basis van VoIP. Robin SIP intercoms hebben hun eigen SIP protocol stack en geen interne ATA. Robin ProLine SIP C03054 ondersteund “power-over-ethernet” (PoE, IEEE 082.3af)

Behuizing

Robin ProLine SIP C03001 Opbouwbak
Geschikt voor Robin intercoms uit ProLine serie, gemaakt van geanodiseerd aluminium. Afmetingen zijn 115 (B) x 45 (D) x 261 (H) mm. Het toestel wordt standaard geleverd als inbouwmodel, voor montage in beton of metselwerkmuren kan de Robin Flushmount-box (type C01112) worden gebruikt.

Camera

De Robin ProLine C03054 video intercom beschikt over een 5 megapixel camera welke H264/RTSP video output levert op HD (720p) resolutie. De cameralens is een Wide angle lens met een 130 graden kijkhoek voor maximaal zicht op de omgeving. De camera wordt beschermd door een koepel van gehard optisch glas met fotochromatische eigenschappen en is vandalisme bestendig.

Druktoetsen

De piëzotoetsen zijn voorzien van achtergrondverlichting geplaatst achter het label. De intensiteit van de achtergrondverlichting is in te stellen via de web-interface. Iedere toets kan van een unieke (naam) gravering voorzien worden welke bij de bestelling van de intercom unit gespecificeerd kan worden. Eventuele nabestelling van gegraveerde labels is ook mogelijk.

Picture To E-mail

Vanaf software versie 3.5.0, ondersteunen de Robin SV SIP intercoms de Picture To Email functie. Deze functie stuurt via email een foto van de bezoeker naar een vrij in te stellen emailadres.