Grandstream GDS3710 Intercom met Full HD camera en RFID-lezer Opbouw

 239,85

EAN: 6947273702177 SKU: GDS3710 Categorieën: , Tags: , , , ,

Grandstream GDS3710

Met de Grandstream GDS3710 Intercom met Full HD camera en RFID lezer ziet je in haarscherpe beeldkwaliteit wie er bij jouw aanbelt. De professionele intercom werkt via VoIP en kan gekoppeld worden aan jouw bedrijfscentrale. Bij aanbellen wordt er direct een spraak/videoverbinding opgezet.

IP-intercom met Full HD camera en RFID-lezer

De Grandstream GDS3710 is een professionele deurintercom met Full HD camera en RFID kaartlezer. Deze intercom is ideaal voor bedrijfspanden en geeft je de mogelijkheid om de toegang tot jouw pand volledig te beheren. Je sluit deze intercom aan op een VoIP toestel, waarna de audio en videotransmissie plaatsvindt via het SIP protocol. Met de RFID lezer kun je dus ook toegang verlenen op basis van RFID toegangskaarten of tags.

Spraak /video verbinding

Wanneer een bezoeker aanbelt, start de Grandstream GDS3710 automatisch een spraak/videoverbinding met de ingesteld nummer. Vervolgens krijg je de videobeelden te zien op een smartphone, videotelefoon of computerscherm en kan er gecommuniceerd worden met de bezoeker. De ingebouwde microfoon en speaker zorgen voor een complete intercomfunctionaliteit.

Full HD camera

Deze intercom van Grandstream is voorzien van een Full HD camera (1920x1080p), waardoor je altijd goed kunt zien wie er voor jouw deur staat. De camera heeft een brede kijkhoek van 180 graden voor maximaal zicht en dankzij de witte LEDs heb je ook in de avond uitstekend beeld.

Weer en vandaalbestendig

De Grandstream GDS3710 is voorzien van een robuuste metalen behuizing. Dankzij de IP66 certificering is de intercom bestand tegen stof en water, waardoor het apparaat met gemak tegen regen en sneeuwbuien kan. Daarnaast is de Grandstream GDS3710 dusdanig stevig dat vandalen de intercom niet kunnen beschadigen (IK09).
Standaard wordt de intercom als opbouwmodel geleverd, voor inbouw in betonnen of gemetselde muren kan (GDS3710 In-Wall-Mount) hier besteld worden.

Voeding

Dit intercomsysteem ondersteunt Power over Ethernet (802.3af) en is daardoor gemakkelijk te installeren. Voeding en data lopen namelijk via dezelfde netwerkkabel. Zo kun je de Grandstream GDS3710 bijvoorbeeld op een switch kunt aansluiten en heb je geen extra stopcontact nodig. Voeden via een 12V adapter is ook mogelijk, maar de voedingsadapter dien je wel apart aan te schaffen.