Grandstream GDS3705 IP deurintercom

 139,23

EAN: 6947273702511 SKU: GDS3705 Categorieën: , Tags: , , ,

Grandstream GDS3705 IP deurintercom

De GDS3705 IP deurintercom is een krachtige audio beveiligingsoplossing. Dit audio deursysteem beschikt over een dubbele microfoon en HD-luidspreker met geavanceerde AEC voor intercomfunctionaliteit.
Ondersteunt SIP oproepen naar IP-telefoons en heeft een ingebouwde RFID chiplezer en een toetsenbord.
De GDS3705 is uitgerust met een metalen behuizing van zink (is weer en vandalismebestendig) biedt alarm-in en alarm-out ondersteuning voor integratie met bestaande Beveiligings apparaten.

IP-intercom met RFID lezer

De Grandstream GDS3705 is een professionele deurintercom met RFID kaartlezer. Deze intercom is ideaal voor bedrijfspanden en geeft je de mogelijkheid om de toegang tot jouw pand volledig te beheren. Je sluit deze intercom aan op een VoIP toestel, waarna de audio-transmissie plaatsvindt via het SIP protocol. Met de RFID lezer kun je dus ook toegang verlenen op basis van RFID toegangskaarten of  tags.

Weer en vandaalbestendig

De Grandstream GDS3705 is voorzien van een robuuste metalen behuizing. Dankzij de IP66-certificering is de intercom bestand tegen stof en water, waardoor het apparaat met gemak tegen regen en sneeuwbuien kan. Daarnaast is de Grandstream GDS3710 dusdanig stevig dat vandalen de intercom niet kunnen beschadigen (IK09).
Standaard wordt de intercom als opbouwmodel geleverd, voor inbouw in betonnen of gemetselde muren kan (GDS3710 In-Wall-Mount) hier besteld worden.

Voeding

Dit intercomsysteem ondersteunt Power over Ethernet (802.3af) en is daardoor gemakkelijk te installeren. Voeding en data lopen namelijk via dezelfde netwerkkabel. Zo kun je de Grandstream GDS3710 bijvoorbeeld op een switch aansluiten en heb je geen extra stopcontact nodig. Voeden via een 12V adapter is ook mogelijk, maar de voedingsadapter dien je wel apart aan te schaffen.