Robin Intercom ProLine SIP KeyPad Inbouw C03060

 1.281,80

Robin Intercom ProLine SIP KeyPad Inbouw C03060

Robin ProLine SIP KeyPad is een moderne intercom met toetsenbord. De intercom is ideaal voor gebruik in appartementencomplexen met meerdere huurders, maar kunnen ook gebruikt worden om toegang te krijgen tot scholen, ziekenhuizen, fabrieken, garages en kantoren. 

SIP-protocol

Dankzij het SIP-protocol zijn de intercoms ideaal voor het aansluiten op telecommunicatiesystemen van andere merken, zoals bewakingssystemen of switchborden op basis van VoIP. 
De Robin SIP intercoms hebben hun eigen SIP protocol stack en geen interne ATA.

Behuizing

De behuizing is gemaakt van geanodiseerd aluminium met een lichtgekleurde afwerking aan de voorkant. Het toestel wordt standaard geleverd als inbouwmodel, maar kan optioneel worden geleverd met een opbouwbehuizing (type C03001). 
Voor montage in beton of metselwerkmuren kan de Robin Flushmount box (type C01112) worden gebruikt.

Pushbuttons en toetsenblok

De piezo-toetsen en toetsenblok hebben achtergrondverlichting achter het label, intensiteit van de achtergrondverlichting kan via de webinterface ingesteld worden (behalve de 1 knop variant). 
Elke drukknop kan een unieke (naam) gravure krijgen, die kan worden gespecificeerd bij het bestellen van de intercom-eenheid. Gegraveerde labels kunnen ook later worden besteld, indien nodig.

Voeding

De Robin SIP videosystemen worden aangedreven via “power-over-ethernet” (PoE, IEEE 082.3af). Dit voorkomt de noodzaak van een aparte voeding. Een IP-verbinding met het interne netwerk is voldoende.

Web-based configuratie

Configuratie, zoals het instellen van telefoonnummers, wordt uitgevoerd via een praktische webinterface. 
Voor elke drukknop kunnen drie telefoonnummers of groepsnummers geprogrammeerd worden, die in volgorde worden gebeld als het voorgaande telefoonnummer is aangesloten of niet beantwoord.

Bediening van deuren, barrières en poorten

Meteen geïntegreerd deurcontact kunt u eenvoudig en veilig toegang tot bezoekers toegankelijk maken. De deur wordt geopend met behulp van een instelbare drukknop combinatie. Indien nodig kunnen meer complexe of meervoudige schakelingen worden geïmplementeerd met een afzonderlijk beschikbare IP Quad web relay unit (type C01037) die vier relais heeft en kan overal in het netwerk geplaatst worden.

PIN-toegang – versie met toetsenbord

De Proline SIP met toetsenbord kan toegang geven door middel van het invoeren van een pincode. Deze pincode is gekoppeld aan een voorinstelling en kan zo nodig ingesteld worden. Als bevestiging wordt een melodie afgespeeld wanneer de deur ontgrendeld is.