Robin Compact SIP Inbouw C01060

 815,10

EAN: 8719324653053 SKU: C01060 Categorieën: , Tags: , , , ,

Robin Compact SIP Intercom – 1 druktoets – Inbouw 

De Robin Compact SIP C01060 is een intercom waarbij met één druk op de touchpad een intercomverbinding tot stand gebracht kan worden. Het toestel functioneert als opener van bijvoorbeeld deuren, poorten of slagbomen en kan naadloos in de deur geïntegreerd worden. De Robin Compact SIP is de nieuwe standaard in buitendeurtoestellen, het is een speciaal ontwikkeld intercom systeem die eenvoudig aan te sluiten is op elke bedrijfscommunicatie-centrale (IP-PBX Server) die het SIP protocol ondersteunt.
Robin Compact SIP inbouw intercom bestaat uit een luidspreker, een microfoon en een druktoets. Door het indrukken van de toets brengt de Robin Compact SIP een verbinding tot stand met een vrij te programmeren toestelnummer van de bedrijfstelefooncentrale. De Robin Compact SIP wordt gevoed via “power-over-ethernet” welke apart is bij te bestellen. Zelfs op afstand is de Robin Compact SIP via een web browser applicatie eenvoudig te configureren.

Behuizing

De behuizing is vervaardigd van geanodiseerd aluminium met een licht geborstelde afwerking aan de voorzijde. Standaard wordt de unit als inbouwmodel geleverd en optioneel kan er een opbouwbehuizing (type C01100) worden meegeleverd. 
Voor inbouw in betonnen of gemetselde muren kan de Robin Flushmount box (type C01110) worden toegepast.