Search

Kan ik telefonisch vergaderen met VoIP?

Telefonisch vergaderen op elk gewenst tijdstip en zonder reservering, dat is mogelijk bij VOIPZeker. Je bepaalt zelf wanneer en met hoeveel mensen jij tegelijk een telefonische conference meeting houdt. Wij hanteren geen limitatie met op het aantal spraakkanalen, zodat je in theorie een onbeperkt aantal mensen kunt toevoegen aan jouw vergadering. 

Conference call - Telefonisch vergaderen met VoIP van VOIPZeker

Met VoIP van VOIPZeker kun je snel met deelnemers in het binnen- en buitenland een telefonische vergadering opzetten. Het is neit meer nodig om een een reservering te maken voor telefonisch vergaderen met VoIP of in te bellen naar een duur 0900-nummer. Bij VOIPZeker krijg je de mogelijkheid om tijdens telefonisch gaderen met VoIP een gespreksopname te starten. Deze kun je naluisteren om de notulen uit te werken of te gebruiken als bewijslast van wat er daadwerkelijk is afgesproken.

Telefonisch vergaderen met VoIP van VOIPZeker is niet alleen een efficiënte en flexibele manier om te overleggen, maar is ook ontzettend milieubewust. Je hoeft niet meer in de auto of vliegtuig te stappen om een vergadering bij te wonen. Zo spaar je ook nog eens een hoop tijd en geld uit door de conference call.

Vragen? Wij helpen graag!

Vind gemakkelijk zelf alle antwoorden via onze FAQ pagina’s. Kun je het antwoord niet vinden en/of wil je overstappen naar VoIP van VOIPZeker?

Bel dan voor vrijblijvend advies naar 088 – 066 0550 (bestaande klanten bellen gratis) of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

user_06.png
Vragen?

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Bel ons op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Klant worden

Ben je na het lezen overtuigd van onze oplossingen? Word direct klant en ga binnen 5 minuten live. 

Toch een collega spreken?

Kom je er niet helemaal uit of ben je benieuwd naar onze diensten? Bel onze klantenservice op 088 066 0550 of stuur een e-mail naar helpdesk@voipzeker.nl.