Alle gesprekken opnemen met gespreksopname

Automatisch telefonische gesprekken opnemen om nieuwe medewerkers te trainen en belangrijke afspraken vast te leggen. 

Gespreksopname

Zakelijke gespreken opnemen met gespreksopname

Gesprekken opnemen kan om verschillende redenen. Je kan bijvoorbeeld gesprekken opnemen voor trainingsdoeleinden of omdat je een telefonische verkoop wilt vastleggen.

Dankzij de gespreksopname mogelijkheid in onze Unite centrale kun je altijd gemakkelijk gesprekken opslaan en beluisteren. Een opgenomen gesprek ontvang je ook per je e-mail, waardoor je gesprekken gemakkelijk kunt opslaan in jouw CRM systeem.

Telefoongesprek opnemen met laptop en mobiel

Je kan telefoongesprekken opnemen vanaf een vaste en mobiele telefoon maar ook vanaf je laptop. Support en beveiligingsbedrijven zijn altijd in beweging en willen ook onderweg of op locatie gesprekken opnemen.
Via onze Unieke Unite Phone is het mogelijk om telefoongesprekken op te nemen vanaf een mobiele telefoon of laptop. Via mobiel én via vast én via je laptop.

Dus hoe jij je gesprek ook uitvoert, wij hebben de mogelijkheid om het gesprek voor jou op te nemen zodat jij dit kunt vastleggen. Bestel nu ook je eigen telefonie oplossingen met gespreksopname mogelijkheid.

Belplan VoIP bellen
Gespreksopname

Hoe werkt gespreksopname?

Een gespreksopname wordt standaard op ons portaal bewaart voor 7 dagen. Na 7 dagen wordt het bericht automatisch verwijderd. Omdat wij ervoor zorgen dat je het bestand altijd in je mailbox ontvangt ben je zelf vrij om deze langer te bewaren of op te slaan in jouw CRM-systeem.

Wetgeving opnemen telefoongesprekken

Tegenwoordig draait alles om privacy en een goede bewaking ervan. Er is dus ook een wetgeving die het opnemen van telefoongesprekken regelt. Je mag namelijk niet zomaar gesprekken opnemen. Om een gesprek te mogen opnemen moet je aan de wetgeving voldoen op de website van de “Autoriteit Persoonsgegevens” vind je de actuele regelgeving. Het is zeker een aanrader om dit door te lezen voor je start met het opnemen van gesprekken.
Blije klant

Vandaag starten met bellen

Ruim 11.000 bedrijven in Nederland gebruiken VOIPZeker

Logo 1
Logo 3
Logo 3
Logo 4
VoIP bestellen