Yealink WH63 Headset Teams

 155,82

EAN: 6938818306585 SKU: WH63 TEAMS Categorieën: , Tags: , ,

Yealink WH63 Headset Teams

De Yealink WH63 Headset maakt gebruik van draadloze DECT technologie. Hierdoor geniet je van de beste draadloze dekking tijdens het werken op kantoor of voor thuis terwijl je volledige bewegingsvrijheid hebt. Dit is de Teams-variant van deze headset. Deze werkt naadloos op alle gangbare UC applicaties maar is daarnaast ook gecertificeerd voor Microsoft Teams. Yealink Super Wideband technologie en Acoustic Shield technologie zorgen ervoor dat je duidelijk kunt praten en horen tijdens telefoongesprekken en video conferencing. De WH63 beschikt over eenvoudige touch bediening, 19 gram lichtgewicht ontwerp en stelt je in staat om onderbrekingsvrij te werken.

Native Integratie

Met de WH63 heb je geen EHS adapters meer nodig, sluit je Yealink bureautelefoon rechtstreeks aan met één USB-kabel. De WH63 beschikt over 2 micro USB poorten in de base, waarmee verbinding met pc en IP phone tegelijkertijd worden ondersteund. De WH63 is volledig geïntegreerd met Yealink IP telefoons.

Kristalhelder geluid

De WH63 beschikt over Yealink Acoustic Shield Technologie. Twee ingebouwde microfoons blokkeren automatisch achtergrondgeluid en zorgen ervoor dat je altijd goed verstaanbaar bent. Onderbrekingsvrij werken Dankzij een Busylight weten de mensen om jou heen direct dat je in gesprek bent, waardoor je zonder onderbreking vrij kunt werken. Hierdoor blijf je gefocust op het gesprek, voor hogere efficiëntie en betere samenwerking.

Meerdere draagopties

De WH63 kan je op verschillende manieren dragen. Dankzij de oorhaak, hoofdband en nekband vind je altijd een optie die comfortabel werkt. Het stelt je tevens in staat om te genieten van een grotere werkruimte en een betere werkervaring door het bereik van maximaal 120 meter.

De WH63 is compatibel met Yealink IP telefoons o.a. SIP-T 3x serie, T4xS/U serie en T5x serie (upgrade je telefoon naar de nieuwste firmware (v86) voor meer functies en betere ervaring)

Controleer de compatibiliteitslijst, voor meer details op de website van Yealink.