Sennheiser SDW 5066

 432,25  432,25

Sennheiser SDW 5066 draadloos stereo headset 3 in 1

De Sennheiser SDW 5066 is een comfortabele stereo headset die gelijktijdig kan gekoppeld worden aan jouw bureautelefoon, pc en smartphone. Schakel eenvoudig tussen de apparaten zonder van headset te hoeven wisselen. De draadloze headset is tevens geoptimaliseerd voor UC applicaties en Skype for Business en heeft een bereik van maximaal 180 meter.

Uitstekende geluidskwaliteit

Dankzij superbreedband audio klinkt het geluid van de Sennheiser SDW 5066 zeer helder en natuurlijk. De twee ingebouwde microfoons met noise cancelling technologie dempen storende achtergrondgeluiden, wat de headset geschikt maakt voor gebruik in rumoerige omgevingen. Daarnaast richten de microfoons zich specifiek op jouw stem door de Voice Detection technologie.
De headset is voorzien van zachte kunstleren oorkussens met perfecte geluidsdemping en biedt een hoog draagcomfort. Op de headset zit een rode ‘busy light’ waaraan collega’s kunnen zien dat je niet beschikbaar bent.

Batterijduur

De headset gaat maximaal 14 uur mee op een volledig opgeladen batterij, voldoende voor een hele werkdag. De headset wordt eenvoudig opgeladen via het basisstation,  slechts in 30 minuten is de accu al voor 50% opgeladen (100% binnen 1,5 uur).

Compatibel met Cisco, Yealink en Grandstream VoIP toestellen
https://www.eposaudio.com/en/nl/enterprise/technology/compatibility-guide

Specificaties

* DECT headset voor PC, Bureautelefoon en Mobiel
*  Geschikt voor UC en Skype for Business
*  Incl. BTD 800 USB dongle (voor verbinding met mobile device)
*  Uitstekend geluid met superbreedband audio
*  Voice Detection technologie
*  Twee noise-cancelling microfoons
*  ActiveGard beschermt tegen schadelijke geluidspieken
*  Ingebouwde busy light indicator
*  Gewicht headset: 136g
*  Max. 14 uur gesprektijd