Yealink T54W + Plantronics CS540 + EHS40

 407,62

*  Yealink SIP-T54W VoIP telefoon – Exclusief voedingsadapter

De Yealink SIP-T54W is een zakelijke VoIP telefoon met stijlvol design, hoog gebruiksgemak en een uitstekende HD geluidskwaliteit. De Yealink Acoustic Shield technologie dempt storende achtergrondgeluiden voor een optimale communicatie ook in rumoerige omgevingen. Het toestel is voorzien van een 4,3 inch kantelbaar kleurendisplay zodat je de positie eenvoudig kunt aanpassen aan jouw voorkeur en ondersteunt maximaal 16 SIP accounts. Dankzij de handige BLF (Busy Lamp Field) toetsen met LED indicatie kun je zien wanneer je collega’s beschikbaar of bezet zijn. De SIP-T54W draait op het Linux besturingssysteem met Nederlandse firmware en is uitgerust met twee Gigabit LAN poorten met PoE ondersteuning.

Bluetooth (4.2) en WiFi (802.11ac)

De ingebouwde Bluetooth en WiFi functie maken de Yealink SIP-T54W ook geschikt voor draadloze verbindingen. 
Via WiFi koppel je eenvoudig jouw toestel aan jouw draadloze netwerk en met Bluetooth kun je bijvoorbeeld een draadloze headset koppelen aan het toestel en eenvoudig mobiele contacten synchroniseren.

Uitstekende HD audiokwaliteit

Audiokwaliteit is van belang bij zakelijke telefonie, zowel via de hoorn als via de speaker. De Yealink SIP-T54W beschikt over de Opus codec en Optima HD voice technology. De Yealink Acoustic Shield technology dempt bovendien storende achtergrondgeluiden waardoor je ook in een rumoerige omgeving goed verstaanbaar blijft voor jouw gesprekspartner.

PoE ondersteuning

De Yealink SIP-T54W VoIP telefoon ondersteunt Power over Ethernet (PoE 802.3af) zodat hij via de netwerkkabel van stroom kan worden voorzien. 
Belangrijk: toestel wordt exclusief voeding adapter geleverd, heb je geen PoE switch dan is de 5V 2A Yealink PS-T4/5 voedingsadapter HIER verkrijgbaar.

 

*  Plantronis CS540 Convertible draadloos headset

De Plantronics CS540 draadloos headset is een lichtgewicht headset voor de professionele gebruiker, met slechts 21 gram kun je de CS540 de hele dag dragen. De drie verschillende draagstijlen maken de Plantronics CS540 geschikt voor iedereen. Je kunt deze draadloze headset over het hoofd dragen met de bijgeleverde hoofdband, om het oor dankzij de meegeleverde oorhaakjes of in de nek met de speciale Plantronics CS540 nekband (optioneel te verkrijgen).

Uitstekende geluidskwaliteit

Speciaal op spraak gerichte DECT-technologie zorgt voor een beter geluid en voorkomt storingen van Wi-Fi-netwerken terwijl geavanceerde breedbandaudio uitstekende HD-spraakkwaliteit levert. Je kunt kiezen uit smal of breedbandaudio van professionele kwaliteit; kies smalband voor het verlengen van je gesprekstijd of breedband voor duidelijkere gesprekken. Een verlengde microfoon met Noice-Cancelling filtert het achtergrondgeluid weg zodat luisteraars gesprekken duidelijk kunnen horen en de verbeterde digitale signaalverwerking (DSP) biedt een natuurlijker en helderder geluid, precies zoals het hoort te klinken.

*  Yealink EHS40 Electronic Hook Switch adapter

Met behulp van de EHS40 adapter heb je meer bewegingsvrijheid tijdens het bellen, hoef niet bij je telefoon in de buurt te zijn wanneer je een gesprek wilt aannemen of verbreken. De adapter wordt geplaatst tussen jouw Yealink telefoon en het basisstation van jouw draadloze Jabra, Sennheiser of Plantronics headset.
Yealink EHS40 is (plug-and-play) eenvoudig te installeren, sluit meegeleverde Y-kabel in de USB poort van jouw telefoon en basisstation van de draadloze headset aan en geniet van draadloos bellen. Een ideale oplossing voor omgevingen waar regelmatig gebeld wordt.