Jabra Engage 65 Stereo draadloos headset

 329,16

Jabra Engage 65 Stereo headset

De Jabra Engage 65 Stereo is een draadloze DECT headset die tegelijkertijd verbinding kan maken met maximaal twee apparaten, 1 USB apparaat (softphone of bureautelefoon) en 1 analoge telefoon. Sluit de headset aan op een laptop, computer of bureautelefoon voor een maximale bereikbaarheid op kantoor. Headset beschikt over indicatielampjes voor batterijspanning en connectiviteit. Via de intuïtieve bediening op de headset kun je eenvoudig oproepen beantwoorden/ beëindigen, het volume regelen en de microfoon op mute zetten. Het toestel heeft een draadloos DECT bereik van 150 meter en heeft een batterij die de hele dag mee gaat. De batterij is goed voor 13 uur gesprekstijd.

Uitstekende geluidskwaliteit

Een geavanceerde geluidonderdrukkende microfoon en verbeterde luidsprekers zorgen voor kristalheldere gesprekken, zelfs in rumoerige kantooromgevingen. De Advanced Noise Cancelling microfoon dempt automatisch achtergrondgeluiden en ongewenste omgevingsgeluiden worden weg gefilterd, waardoor deze niet hoorbaar zijn voor de gesprekspartner.

Gehoorbescherming

Jabra Engage Wireless biedt gehoorbescherming van hoog niveau, wat essentieel is voor intensieve gebruikers. Dit omvat PeakStop; dat mogelijk schadelijke plotselinge geluidspieken afkapt, Intelligent Acoustic Shock Protection; dat potentieel schadelijke geluiden verwijdert en IntelliTone 2.0; die het gemiddelde geluidsniveau gedurende de hele dag onder de vooraf gedefinieerde drempels houdt.

In gesprek-lampje

Het geïntegreerde rode lampje in de punt van de microfoon en/of op de headset wordt geactiveerd wanneer je in gesprek bent. Deze functie kan ook handmatig geactiveerd worden door de gebruiker wanneer die bezig is en niet gestoord wil worden.

Connectiviteit

Bureautelefoon en softphone (PC), aansluitingen: Micro USB, RJ-9 voor handset, RJ-9 voor audio bureautelefoon, RJ-45 voor AUX.

Let op: wil je de headset in combinatie met een Yealink SIP-T4x of T5x serie gebruiken, bestel ook de Yealink EHS36 EHS (Electronic Hook Switch) adapter mee. Voor het gebruik met Cisco CP 6945/78xx/79xx/88xx serie toestellen de Jabra Link 43 (14201-43) EHS (Electronic Hook Switch) adapter mee bestellen.

Inhoud verpakking

Headset, hoofdband, basisstation, wisselstroomadapter, USB-kabel, kabel voor bureautelefoon, documentatie, handleiding snel aan de slag.