Yealink T48U + EHS40 + Jabra Pro 920

 473,86

EAN: 6938818304321 SKU: SIP-T48U Categorieën: , Tags: , ,

Yealink SIP-T48U VoIP telefoon

De Yealink SIP-T48U VoIP telefoon is het meest uitgebreide topmodel van Yealink T4x serie, de opvolger van Yealink SIP-T48S. Het toestel ondersteunt 16 lijnen en is voorzien van een 7 inch touchscreen en twee Gigabit LAN poorten met PoE ondersteuning. Via de USB-poorten kunt je het toestel eventueel uitbreiden met Bluetooth, WiFi of een USB opslagapparaat.
Twee Gigabit ethernet aansluitingen, 29 touch keys, HD geluid en een headsetaansluiting is dit het perfecte toestel voor op kantoor. De luxe vormgeving en de mogelijkheid tot 16 SIP accounts maken deze VoIP telefoon uitermate geschikt voor gebruik op een receptiepost.

Belangrijk: Toestel wordt zonder poweradapter geleverd. Yealink PS-T4/5 poweradapter kun je HIER bestellen.

Jabra Pro 920 headset

De Jabra PRO 920 draadloze headset biedt kristalhelder geluid. Daarnaast is deze headset uitgerust met Jabra SafeTone dat ervoor zorgt dat het gehoor beschermd wordt tegen plotselinge geluidspieken en een veilig geluidsniveau garandeert. De Noise Cancelling microfoon filtert de ongewenste omgevingsgeluiden.

Yealink EHS40

Met de Yealink EHS40 hoef je niet langer bij de telefoon in de buurt te zijn wanneer je een gesprek wilt aannemen of verbreken.