Yealink W73H Dect handset

 71,50

Yealink W73H Dect handset

De Yealink W73H DECT handset is een draadloze VoIP telefoon ter uitbreiding van de Yealink W70B, W80 en W90 DECT basisstation. Yealink W73H is uitgerust met een 1.8 inch kleurendisplay, ondersteunt 2 gelijktijdige gesprekken, perfecte HD geluidskwaliteit. Dankzij de ruisonderdrukking functie heb je minder last van achtergrondgeluiden, ideaal voor gebruik op drukkere locaties.
Tevens bevat deze handset de mogelijkheid om een koptelefoon aan te sluiten via de 3.5mm jack headsetaansluiting. De Yealink W73H telefoon bidt een gesprekstijd van 35 uur en stand-by tijd tot 400 uur.

HD audio kwaliteit

Wat de audiokwaliteit betreft, is de Yealink W73H uitgerust met full-duplex handsfree technologie zodat je oproepen kunt beantwoorden dankzij een krachtige luidspreker en een verbeterde spraakopnamefunctie op de microfoon.
De W73H handset is geschikt voor alle werkomstandigheden, dankzij FNR-technologie (Flexible Noise Reduction) worden storende omgevingsgeluiden gedempt tijdens het gesprek en alleen de stem van gebruiker wordt opgepikt door de handset microfoon.

De Yealink W73H Dect handset is compatibel met de Yealink W70B single cell, W80DM en W90DM multi cell DECT systemen.

Datasheet

Inhoud verpakking
W73H Handset
Oplaadstation
Oplaadbare batterij
Riemclip
Voedingskabel
Afmetingen handset: 144,5 mm x 48 mm x 21 mm