Gigaset R700H Pro Dect handset

 148,45

EAN: 4250366862002 SKU: S30852-H2976-R102 Categorieën: , Tags: , , ,

Gigaset R700H Pro Robuuste DECT handset

De Gigaset R700H Pro DECT handset is een extra robuuste handset die letterlijk tegen een stootje kan, het toestel is krasbestendig en bestand tegen schoonmaakmiddelen. Daarnaast is de handset waterbestendig en stofdicht (IP65). De handset biedt een gesprekstijd tot wel 13 uur en beschikt over een helder 2,4″ TFT-display en een Bluetooth functie. Met handige functies zoals Bluetooth, een trilstand en de keuze tussen verschillende geluidsprofielen is de Gigaset R700H Pro volledig naar wens in te stellen.
Ook ligt de DECT handset prettig in de hand, zodat je comfortabel kunt bellen. Dankzij het rubberen oppervlak heb je ook met werkhandschoenen aan een goede grip.

Gebruikersinterface met display en LED

Op het heldere 2,4 inch TFT-kleurendisplay zijn alle instellingen en oproepen duidelijk af te lezen. Er kunnen tot 8 regels worden weergegeven op het scherm. Het trilalarm en het knipperende LED lampje laten zien wanneer oproepen binnenkomen, zodat je ook in een lawaaiige omgeving bereikbaar bent. De LED lamp kan tevens als zaklamp worden gebruikt bij werkzaamheden in het donker. De Gigaset R700H Pro is eenvoudig in gebruik dankzij de intuïtieve, moderne gebruikersinterface.

Uitstekende HD geluidskwaliteit

Het indrukwekkende HD geluid zorgt voor telefoongesprekken in heldere audio zonder ruis. Ook wanneer je handsfree belt of handsfree via een headset telefoneert is de geluidskwaliteit van hoog niveau. Het toestel met HDSP-technologie (High Definition Sound Performance) past het volume automatisch aan aan het omgevingsgeluid, zodat je gesprekspartners goed verstaat.
Met de knoppen aan de zijkant van het toestel regelt je het volume handmatig.

Headset aansluiten

Wil je liever via een headset communiceren, dan is dat ook mogelijk. Op het Gigaset R700H Pro toestel vindt je een 3,5 mm headsetaansluiting voor bedrade headsets.Draadloze headsets zijn te verbinden via Bluetooth (4.2), Bluetooth headset is makkelijk aan te melden voor draadloze communicatie.Via Bluetooth of USB kunt je gegevens op jouw pc uitwisselen met de Gigaset R700H Pro. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig Outlook contacten synchroniseren en het interne adressenbestand met maximaal 500 vCard contacten overzetten.

Veilige hotel modus

Een unieke eigenschap van de Gigaset R700H Pro is de hotel/veilige modus.
Wanneer deze modus geactiveerd is, worden oproeplijsten en andere gevoelige gegevens van de handset verwijderd en is het mogelijk om specifieke functies of instellingen uit te schakelen. Hierdoor wordt de privacy van eindgebruikers, zoals hotelgasten en medewerkers op een flexwerkplek, maximaal gewaarborgd. Uiteraard blijft het in de veilige modus wel mogelijk om via USB op te laden en om vooraf ingestelde noodnummers te kiezen.

Overige functies

De Gigaset R700H Pro handset heeft een eco-modus waarbij het zendvermogen wordt verminderd wanneer het toestel niet wordt gebruikt, het stroomverbruik wordt hierdoor met 60% gereduceerd, wat de handset energiezuinig maakt.
R700H Pro handset is compatibel met Gigaset Pro Single Cell DECT N670IP/N510IP Pro en Gigaset Pro Multi Cell DECT systemen N870IP/N720IP.

Volledige compatibiliteit met Gigaset

N510-software 257 of hoger
N720 Software 116 of hoger
N670-software 2.36.0 rc4 of hoger
N870-software 2.36.0 rc4 of hoger