Zakelijk goedkoop bellen? Bespaar veel geld op je telefonie!

Goedkoop zakelijk bellen
Rate this post

De eerste maanden van het nieuwe jaar zitten er weer op. Dit is een goed moment om de financiële zaken nog eens goed te bekijken. Dit artikel laat zien hoe jij geld kunt overhouden met zakelijke telefonie.  Je werkt tenslotte niet voor je telefoonrekening.  In dit artikel laten we je 3 waardevolle tips zien hoe jij zakelijk goedkoop kunt bellen.

Jordy Reijn

Door: Jordy Reijn
Updated: 16 maart 2022

Besparen op je telefonie
Slimme inzet van premium functies
Efficiënt gebruik

 

Zakelijk goedkoop bellen tip 1 – Besparen op je telefonie

Verouderde telefooncentrale

Heb jij nog een traditionele telefooncentrale of heb je er ooit een gehad? Dan weet je hoeveel het kost om deze te onderhouden. Je weet dan ook dat je te maken hebt met upgrades, onderhoudskosten en mogelijke vervanging van de hardware. Dan spreken we nog niet eens over de indirecte kosten voor het onderhoud van het belplan, wat toen veel lastiger was dan tegenwoordig. Al met al zijn dit hogere kosten in arbeidsloon, hardware en software. 

Nieuwe telefooncentrale

Nu hoor ik je denken.. moet ik dan een nieuwe telefooncentrale aanschaffen? Het antwoord is nee! Ook een gloednieuwe fysieke telefooncentrale brengt deze hoge kosten met zich mee, wat helemaal niet nodig is. De hardware kan oplopen tot tienduizenden euro’s. Bedragen die je liever in je eigen portemonnee houdt, natuurlijk!

De oplossing: Unite in de Cloud

Wil jij niet meer geld pompen in arbeidsloon, hardware en software en je geld lekker in je broekzak houden? VOIPZeker heeft een krachtige en eenvoudige oplossing: de Unite te lefooncentrale! goedkoop bellen vanaf een Cloud based telefooncentrale.

Zakelijk goedkoop bellen werkt

Als je voor deze oplossing kiest, breng je jouw telefonie onder bij onze server. Je bespaart alle kosten die gepaard gaan met een fysieke telefooncentrale en daardoor kan jij je geld lekker in je zak houden. 

De Unite telefooncentrale van VOIPZeker is eenvoudig via het internet beschikbaar. Je betaalt alleen nog maar een maandelijks all-in bedrag (lees meer over het all-in-tarief in tip 2) per gebruiker en je bent overal bereikbaar.

Met de snelle services van VOIPZeker is het allemaal zo geregeld. Tegelijkertijd kan jij genieten van onze telefonie met de geavanceerde en gebruiksvriendelijke functies  van de Unite oplossing, die je er gewoon gratis bij krijgt. 

Wij maken jouw transitie naar Unite telefonie zo soepel mogelijk. Zodat jij prioriteit kunt geven aan jouw werk.

  • Meer tijd en energie voor andere bezigheden 
  • Bespaar een hoop geld
  • Krachtige functies binnen handbereik 
  • Realtime aanpassingen maken
  • Volledige integratie met CRM 

Zakelijk goedkoop bellen?  

Kosten berekenen


Zakelijk goedkoop bellen tip 2 – Slimme inzet van premium functies


Een voordeel van je zakelijke telefonie is dat sommige providers alles-in-een abonnementen aanbieden waardoor jij geen extra kosten hoeft te verwachten.

Met een telefooncentrale is er heel veel mogelijk, bij de ene provider is het nog uitgebreider dan bij de ander, zoals doorschakelen, group ringing (waarbij je de telefoon kan laten rinkelen op de hele afdeling) en een wachtrij functie.

Let echter goed met abonnementen vergelijken want de kosten hiervan verschillen per provider. Niet bij alle providers zijn deze functies onderdeel van het standaard telefoniepakket, maar zijn het losse add-on functies die je afzonderlijk moet aanschaffen. 

Een VoIP provider zoals VOIPZeker geeft deze functies helemaal gratis weg. Geen extra kosten, altijd alle functies tot jouw beschikking en daarbij krijg je ook nog eens 500 belminuten per persoon. Zo bepaal jij zelf welke functies je wanneer wilt gebruiken en kan jij rustig je gang gaan. 

2 Zakelijk goedkoop bellen? Bespaar veel geld op je telefonie!

“Wij hebben complexe bel plannen en bij VOIPZeker hoef ik mij daar niet druk over te maken. Alles werkt eenvoudig en het is veel goedkoper dan mijn vorige provider”

 

Zakelijk goedkoop bellen tip 3 – Efficiënt gebruik

Het meten van indirecte kosten is lastig. Maar dat betekent niet dat ze minder belangrijk zijn. Door efficiënt te werken kun je veel tijd (overhead kosten) en dus geld besparen. Laten we er eens een paar bekijken:

Kostenbesparing door werken op afstand

Tijdverlies is een kosten verslinder. Een manier om dit tegen te gaan is om meer mensen thuis te laten werken of op flexplekken, waardoor ze reistijd besparen. Natuurlijk wil je dan wel goed bereikbaar zijn. Met zakelijke Unite VoIP telefonie zijn je werknemers overal bereikbaar via hun vaste telefoonnummer en interne nummer. Jouw collega’s zijn gewoon bereikbaar waar ze ook werken. Heel efficiënt dus!

Koppel je CRM aan je telefonie

Nog meer efficiëntie bereik je door jouw CRM aan je telefonie te koppelen. VOIPZeker maakt het mogelijk om jouw CRM software aan je telefonie te koppelen waardoor je tijdbesparend werkt. Bel je klanten via een click to call integratie en beantwoord oproepen direct via je CRM-systeem. Op het moment dat je gebeld wordt, zie je precies welke klant er belt. De klantkaart opent direct waardoor je gelijk een notitie kunt maken.  

Click to call integratie

Niet alleen via een CRM kan je click to call toepassen maar ook vanuit andere applicaties zoals Chrome. Zit jij vaak achter je computer en wil je snel een telefoontje kunnen plegen naar je collega’s? Dan kan je met de Click to Call integratie via een desktop browser zoals Chrome of Firefox direct klikken en bellen. Zo bespaar je tijd omdat jij het nummer niet hoeft in te toetsen.

Voordelen van click to call

  • Nummers hoef je niet in te toetsen
  • Gratis online-telefoonboek 
  • Efficiënter, minder kans op fouten
  • Sneller bellen 

zakelijk goedkoop bellen belsimpel goedkoop telefoon abonnement met gratis toestel

Zakelijk goedkoop bellen?  

Kosten berekenen


Goedkoop bellen vanaf een telefooncentrale


Tot slot, wij hopen dat je met deze drie waardevolle tips geholpen bent, zodat jij in 2022 jouw kosten kunt besparen. De juiste VoIP provider van Nederland gaat het verschil maken, waardoor je veel geld kunt besparen. Bovendien is het tijd- en kostenbesparend en eenvoudig in gebruik waardoor je efficiënt kunt werken. 

Met deze 3 waardevolle tips kun je jouw telefoon abonnement vergelijken. VOIPZeker maakt goedkoop zakelijk bellen mogelijk. Met onze Cloud based oplossing kun je nu beginnen met voordelig bellen. VOIPZeker biedt een cloudoplossing die direct toepasbaar is en op elk type apparaat. Het enige wat je nodig hebt is internet. Start nu met goedkoop zakelijk bellen.

Ook zakelijk goedkoop bellen op het beste netwerk van Nederland.

Nu € 17.50 per maand!

Goedkoop zakelijk bellen

 

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Blije klant

VoIP telefonie berekenen