Wifi oplossingen van VOIPZeker

Wifi oplossingen van VOIPZeker
Rate this post

Wanneer je in het bedrijfsleven je zaken goed en snel wilt afhandelen is een goede wifi verbinding een belangrijk onderwerp. Zeker nu de overstap naar VoIP technologie verplicht is en je over internet gaat bellen, is een snelle internetverbinding en optimaal wifi bereik een vereiste. Heb je een slechte wifi verbinding of wil je deze optimaliseren? Wij vertellen je hoe je het wifi bereik kunt verbeteren.

Voordat wij de beste wifi oplossingen voor jou op een rijtje zetten is het belangrijk om een goede internetverbinding te hebben. Nieuwsgierig naar jouw huidige internetverbinding? Doe online de internetsnelheid test van VOIPZeker.

Router verplaatsen
De eerste tip is erg simpel. Verplaats de router naar een andere plek op kantoor. Ondanks de beperkte verbinding is het ook af te raden om je router in een meterkast weg te stoppen. De beste plek om je router neer te zetten is op een centrale plek, echter is dat helaas niet altijd haalbaar. Daarom hebben wij nog andere wifi oplossingen

Wifi oplossing #2 – Neem een betere router
Controleer eerst of jouw huidige up-to-date is en voorzien is van de nieuwste software. Merk je geen verschil, schaf dan een nieuwe router aan om je wifi te verbeteren. VOIPZeker heeft verschillende soorten routers, van goedkope tot dure varianten. Houd er rekening mee dat wanneer je hoge snelheden wilt bereiken je beter meer geld kunt investeren en kiest voor simultaneous dual band. 

wifi router VOIPZeker.jpg

Wifi oplossing #3 – Schaf wifi versterkers aan
Heb jij een relatief groot, een groot kantoor of zelfs een loods? Dan kun je overwegen om wifi versterkers aan te schaffen. Je kiest voor wifi versterkers wanneer het signaal van je draadloze internet niet ver genoeg reikt, of wanneer deze niet stabiel blijft. Je plaatst deze wifi versterkers om plekken waar het wifi signaal nog stabiel en sterk is. Een wifi versterker pakt dit signaal op en stuurt deze vervolgens opnieuw uit. Zo krijgen grote oppervlaktes ook een sterker wifi signaal.

Wifi oplossing #4 – Schaf wifi acces points aan
Wil je het beste resultaat? Voor de beste wifi oplossingen schaf je een wifi access point aan. Met een access point leg je als het ware een extra draadloos netwerk aan. Plaats een wifi access point in een ruimte waar je (betere) wifi wilt en slaat dit apparaat via een netwerkkabel aan op je router. Voor het beste resultaat raden wij aan meerdere wifi access points op jouw vestiging te plaatsen, waardoor een super goed netwerk ontstaat met optimale dekking. Dit is een perfecte oplossing voor zowel relatief kleinere bedrijven als grote ondernemingen, loodsen en hele gebouwen.

Wifi access point VOIPZeker.jpg

Nu VOIPZeker jou de beste wifi oplossingen heeft gegeven, wil je vast en zeker direct je hardware kunnen bestellen. Wij hebben een eigen webshop met een groot assortiment aan wifi gerelateerde producten. Dat is niet alles, want wij leveren ook super snel internet. Waarbij een overstap bij veel providers 6 tot 12 weken kan duren, regelen wij de overstap binnen 10 werkdagen. Je kunt hier internet afsluiten.

Ja, ik wil de webshop bekijken

Overstappen van ISDN naar VoIP van VOIPZeker is in de meeste gevallen binnen 1 werkdag geregeld. Voor een vrijblijvende offerte of advies neem je contact op met 088 – 066 0550 of stuur een e-mail naar verkoop@voipzeker.nl. Onze experts geven je maar al te graag advies op maat en praten je graag bij over de hedendaagse technieken en onze unieke systemen.

DON’T FORGET, OP 1 SEPTEMBER 2019 STOPT ISDN DUS IS HET UIT MET DE PRET! 
Je hebt nog 2 weken om de overstap op tijd te regelen. Stap nu binnen 1 werkdag over naar VOIPZeker.

Bekijk ook

> Overstappen met nummerbehoud
> ISDN stopt – Waarom stopt ISDN? 

ISDN stopt – 5 redenen voor overstappen

Search
Recente berichten
Volg ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van VOIPZeker, VoIP telefonie en tech.

Blije klant

VoIP telefonie berekenen